Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Εκτός αποστολής ο Μπουανανότε εν όψει Ατρομήτου

Εκτός αποστολής ο Μπουανανότε εν όψει Ατρομήτου

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου

Αθήνα
Εκτός αποστολής για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου έμεινε ο Ντιέγκο Μπουανανότε. Παρότι το κύπελλο είναι η μοναδική διοργάνωση στην οποία ο Αργεντινός διατηρούσε τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Ενωσης.

Πρώτος σκόρερ του θεσμού και κεντρικό πρόσωπο του match programme για τον αγώνα του ΟΑΚΑ, δεν υπήρχε κανείς στην ΑΕΚ που να προδίκαζε τον αποκλεισμό του.

Μόλις 15 λεπτά συμμετοχής (στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) μετράει τον τελευταίο μήνα ο «Ενάνο» που δεν έπαιξε καθόλου εναντίον του Ατρόμητου (7/2), του Ηρακλή (20/2) και του Παναθηναϊκού (28/2), ενώ μένει εκτός και από το αυριανό ματς.

Ισως ο Πογέτ να τον κρατάει για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη (τιμωρημένος ο Μάνταλος).

Επίσης, εκτός έμειναν ο Πλατέλλας και ο Ανταμ Τζανετόπουλος καθώς προτιμήθηκε ο Κορδέρο ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό. Παρών μετά από καιρό και ο Αρης Σοϊλέδης και φυσικά ο Γκάλο που εξέτισε ποινή στους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος και αύριο θα αντικαταστήσει τον Μιχάλη Μπακάκη.

Η 20άδα που επέλεξε ο Πογέτ για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο: Μπαρόχα, Ανέστης, Ντούνης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*