Home / Μπάσκετ / Euroleague / Εκθειάζουν τον Μίτσελ στη Γαλλία!

Εκθειάζουν τον Μίτσελ στη Γαλλία!

Ο γαλλικός Τύπος εκθειάζει τον Μίτσελ από την στιγμή που ανέλαβε την Μαρσέιγ. Τελευταία αφορμή δόθηκε από την τακτική και το σκεπτικό του Ισπανού στις μεταγραφές.

Ο Μίτσελ έχει κερδίσει τα γαλλικά ΜΜΕ στο λιγοστό διάστημα της παραμονής του στον πάγκο της Μαρσέιγ. Ωστόσο ο Τύπος της χώρας συνεχίζει να «αποθεώνει» τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού σε κάθε ευκαιρία.

Τελευταία ευκαιρία δόθηκε από μια συνέντευξη που έδωσε στην οποία αναφέρθηκε και στο ζήτημα των μεταγραφών που έκανε η ομάδα. Εκεί οι γάλλοι δημοσιογράφοι επισημαίνουν τη διαφορετική στάση που έχει ο Ισπανός με τον προκάτοχό του.

«Ο σκοπός δεν είναι να πω θέλω έναν παίκτη απλώς για να το πω για να πάρω την απάντηση ότι δεν μπορούμε να τον αποκτήσουμε. Αποφάσισα να σκεφτώ πραγματικά που πονάει η ομάδα, να εκτιμήσω ποιες πιθανότητες υπάρχουν για να έχουμε μια επιτυχία σε μια κίνηση. Δεν έχω καμία πρόθεση ποτέ να πιέσω την ομάδα να κάνουμε μια μεταγραφή η οποία είναι εκτός των δυνατοτήτων του μπάτζετ μας», ήταν η απάντηση του Μίτσελ σε ερώτηση που δέχθηκε.

Οι γάλλοι έχουν δει με αρκετά θετικό μάτι την παραπάνω δήλωση καθώς όπως υποστηρίζουν είναι κάτι που ο Μπιέλσα δεν το έκανε. Ίσα – ίσα αναφέρουν ότι ο Μπιέλσα είχε ασκήσει και έντονη κριτική στον πρόεδρο της ομάδας για την κριτική που έκανε.

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*