Home / Μπάσκετ / NBA / Εκατοντάδες κρούσματα στο Μιλγουόκι, συνδέονται με τους Μπακς

Εκατοντάδες κρούσματα στο Μιλγουόκι, συνδέονται με τους Μπακς

Η κατάκτηση του τίτλου των Μπακς αποτέλεσε αιτία πολυήμερων εορτασμών στο Μιλγουόκι, αλλά όπως φαίνεται είχε και ως συνέπεια τη διασπορά της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή της πολιτείας του Γουισκόνσιν.

Σύμφωνα με τις υγειονομικές επιτροπές, περίπου 491 από τα κρούσματα των τελευταίων ημερών πρόκειται για φιλάθλους που είχαν δώσει το «παρών» στο γήπεδο ή τον ευρύτερο χώρο του Fiserv Forum (τη λεγόμενη Deer District).

Μάλιστα ο αριθμός των εισαγωγών σε νοσοκομεία λόγω κορωνοϊού τετραπλασιάστηκε εσχάτως σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, φτάνοντας από τα 74 άτομα στα 310. Οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν τις διαδικασίες ιχνηλάτησης των κρουσμάτων, με στόχο να εμποδίσουν την περαιτέρω διασπορά του COVID-19.

Πέρα από το κατάμεστο Fiserv Forum, χιλιάδες θεατές παρακολουθούσαν τους αγώνες στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου σε γιγαντοοθόνες, ενώ ακόμη περισσότεροι συμμετείχαν στους εορτασμούς και την παρέλαση των πρωταθλητών, με τα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις ασφαλείας να… πηγαίνουν περίπατο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*