Home / Ομάδες / Εγώ ο Ρονάλντο: “Είμαι ο κορυφαίος της 20ετίας. Θα συνεχίσω να γράφω ιστορία”

Εγώ ο Ρονάλντο: “Είμαι ο κορυφαίος της 20ετίας. Θα συνεχίσω να γράφω ιστορία”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάζει στη ζυγαριά τον εαυτό του και στη σύγκριση με όλους τους υπόλοιπους τον βγάζει πρώτο!

Πιο ψηλά απ’ οποιονδήποτε παίκτη των τελευταίων 20 χρόνων, πάνω δηλαδή από Ζινεντίν Ζιντάν, Ροναλντίνιο, Ριβάλντο και λοιπούς αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τοποθετεί εαυτόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε μια έκρηξη ναρκισσισμού πριν από την έναρξη του Euro 2016, ο Πορτογάλος αστέρας αυτοανακηρύχθηκε κορυφαίος των πάντων, ίνδαλμα για τους πιτσιρικάδες, ποδοσφαιριστής με τρομερή επιρροή στο ποδόσφαιρο. Κάτι σαν θεός.

Πού θα τοποθετούσα τον εαυτό μου μεταξύ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της τελευταίας 20ετίας; Σκεπτόμενος θετικά, πιστεύω ότι σε σχέση με ό,τι έχω καταφέρει είμαι ο καλύτερος όλων“, αποκρίθηκε ο 31χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό “11”.

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε το ίδιο εγωκεντρικά: “Οι καλύτεροι αθλητές πάντα επηρεάζουν το εκάστοτε άθλημά τους. Το ίδιο και εγώ, έχω σημαντική επιρροή (σ.σ στο ποδόσφαιρο). Δεν μπορώ να πω πόσο, αλλά αν μπορείς να τρέχεις γρηγορότερα, να πηδάς ψηλότερα από τους υπόλοιπους, να είσαι δυνατός και ευκίνητος με συνέπεια, μπορείς να κάνεις το ταλέντο σου να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή επιρροή.

Έχω δουλέψει σκληρά για να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο και θα συνεχίσω να το κάνω. Διατηρώ την ίδια συμπεριφορά και αφοσίωση σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Προσέχω τον εαυτό μου και μπορώ να συνεχίσω να γράφω ιστορία στο ποδόσφαιρο μελλοντικά“.

Στο μεγάλο τουρνουά της Γαλλίας η Πορτογαλία στηρίζει πολλά επάνω του και ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να κουβαλήσει το βάρος. Ο Ρονάλντο είναι άλλωστε… “Νιώθω σαν να είμαι ένας πολίτης του κόσμου, αλλά ταυτόχρονα ένας Πορτογάλος που αγαπάει την καταγωγή του και περήφανος να εκπροσωπεί τη χώρα του στο κορυφαίο επίπεδο. Μετά το Ευρωπαϊκό του 2004 αισθάνθηκα την ευθύνη να είμαι κομμάτι αυτής της σπουδαίας γενιάς. Ξέρω πολλά αγόρια και κορίτσια που μ’ έχουν ως έμπνευση“, κατέληξε.

AddThis Sharing Buttons

275

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*