Home / Αυτοκίνητο / F1 / Εγκάρδιο «αντίο» του Χάμιλτον σε Φέτελ για την απόσυρσή του

Εγκάρδιο «αντίο» του Χάμιλτον σε Φέτελ για την απόσυρσή του

Την προσωπική του οπτική για την αποχώρηση του Σεμπάστιαν Φέτελ από το πρωτάθλημα της Formula 1 έδωσε μέσω των δικών του κοινωνικών δικτύων ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σερ Λιούις Χάμιλτον, θέλοντας να αποχαιρετήσει με ένα εγκάρδιο και συναισθηματικό μήνυμα τον Γερμανό.

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός πιλότος της Mercedes δήλωσε: «Σεμπ, ήταν τιμή μου να σε αποκαλώ ανταγωνιστή και ακόμα μεγαλύτερη να σε αποκαλώ φίλο μου. Το να αφήσεις αυτό το άθλημα καλύτερο από ότι ήταν, είναι πάντα ένας στόχος. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ό,τι ακολουθεί μετέπειτα για εσένα θα είναι συναρπαστικό, γεμάτο νόημα και θα σε ανταμείψει. Σε αγαπώ, φίλε».

Με αυτό το άκρως κολακευτικό tweet ο Σερ Λιούις Χάμιλτον έστειλε το δικό του αντίο στην απόσυρση του τετράκις πρωταθλητή πιλότου Σεμπάστιαν Φέτελ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τόσο ο Φέτελ όσο και ο Χάμιλτον είναι δύο από τους οδηγούς που κοντραρίστηκαν τα τελευταία χρόνια κατακτώντας συνολικά 11 παγκόσμιους τίτλους. Ο μεν Φέτελ τα έτη 2010, 2011, 2012 και 2013 και ο δε Χάμιλτον τα έτη 2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 και 2020.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*