Home / Ομάδες / «Είμαστε πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα»

«Είμαστε πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα»

Την πληροφορία πως η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πολύ κοντά στο να εντάξει ξανά στο δυναμικό της τον Ντιέγκο Κόστα, αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, Ενρίκε Θερέθο.

Ο ισχυρός άνδρας της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, δήλωσε στο «Gazzamercato» πως η ομάδα της πρωτεύουσας είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα στον σύλλογο.

Όταν ρωτήθηκε για τον Βραζιλιάνο – πολιτογραφημένο Ισπανό – επιθετικό, ο πρόεδρος των Μαδριλένων απάντησε: «Μας αρέσει πολύ, το παραδέχομαι. Έχουμε μιλήσει με τον παίκτη και παλεύουμε ώστε να τον φέρουμε πίσω στην Μαδρίτη. Είμαστε κοντά, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο από αυτό».

Οι δημοσιογράφοι, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, βάζοντας στο τραπέζι και τα ονόματα των Μάουρο Ικάρντι, Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Κάρλος Μπάκα, με τον Θερέθο να απαντάει κατηγορηματικά: «Το όνομα του Μάουρο Ικάρντι δεν βρίσκεται στην ατζέντα μας. Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του. Ο Κάρλος Μπάκα είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τον αγοράσουμε. Δεν θα υπογράψουμε κανένα παίκτη από την Serie A, το ίδιο ισχύει και για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν και για οποιονδήποτε παίκτη έχει αναφερθεί τις τελευταίες μέρες».

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*