Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Δύσκολη… αλλά νίκη για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Βέροια

Δύσκολη… αλλά νίκη για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Βέροια

Θεσσαλονίκη
Εστω και δύσκολα, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τη Βέροια στο γήπεδο της Τούμπας, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε στο 43′ με πέναλτι του Μπερμπάτοφ, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 65′ με τον Μαγέφσκι και ο Αθανασιάδης στο 74′ πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα με κατοχή της μπάλας και κυριαρχία στην μεσαία γραμμή, αλλά οι πολλές αλλαγές του Τούντορ δημιούργησαν πάλι πρόβλημα ομοιομορφίας και ομοιογένειας.

Ταυτόχρονα, έχοντας απέναντι του μια διαβασμένη Βέροια δυσκολευόταν να διασπάσει τη μαζική αμυντική διάταξη της πράγμα που αποδυνάμωνε την επιθετικότητα των γηπεδούχων κυρίως από τα άκρα με τους Ζάιρο και Μακ.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ήταν πάλι η πηγή των θετικών εμπνεύσεων στην επιθετική γραμμή της ομάδας του, αλλά με άσφαιρους πλάγιους συμπαραστάτες. Στο 43′ ο Σκόνδρας ανατράπηκε από τον Όστοιτς, ο Δημητρόπουλος υπέδειξε το πέναλτι και ο Μπερμπάτοφ από τα 11 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τον Δικέφαλο.

Το γκολ αυτό μετρίασε την πίεση του ΠΑΟΚ αλλά στην επανάληψη ένα τραγικό λάθος του νεαρού γκολκίπερ Μελίσσα και μια τυφλή απόκρουση του Σκόνδρα, έδωσαν την ευκαιρία στον Μαγιέφσκι να κάνει το 1-1, κόντρα στη ροή του ματς, αλλά το ευτύχημα για τον ΠΑΟΚ ήταν η φάση του 75′ όταν από ωραία κίνηση του Μυστακίδη, το σουτ του Μακ βρήκε σε αμυντικό και στην επαναφορά, ο Αθανασιάδης έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος

Κίτρινες: Αθανασιάδης, Κάτσε / Αμπντούν, Γεωργιάδης, Νάστος

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Μελίσσας, Σκόνδρας, Βίτορ, Μαλεζάς ( 46′ Χαρίσης), Κοροβέσης, Κάτσε, Τζιόλης, Ζάιρο (69′ Μυστακίδης), Μακ (78′ Πέλκας), Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Όστοιτς, Νάστος (82′ Ξόμπλιος), Άρτσε, Σιόντης, Γεωργιάδης, Αμπντούν (46′ Νέτο), Μαγιέφσκι, Κόλα ( 46′ Καϊκούτ).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*