Home / Ευρώπη / Δυσκολεύει του Κόνιαρη στην Χολόν λόγω lockdown στο Ισραήλ

Δυσκολεύει του Κόνιαρη στην Χολόν λόγω lockdown στο Ισραήλ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Αντώνης Κόνιαρης, καθώς ο προ δέκα ημερών συμφωνημένος δανεισμός του στην Χάποελ Χολόν, φαίνεται πως «κολλάει» οριστικά.

Ο λόγος είναι το καθολικό lockdown που επιβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ισραήλ, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Οι αρχές στην χώρα δεν επιτρέπουν σε κανέναν πολίτη εκτός Ισραήλ να εισέλθει, καθώς τα σύνορα θα παραμείνουν κλειστά για αρκετό καιρό. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα, που είχε κλείσει αρχικά για έναν μήνα τον Κόνιαρη λόγω των υποχρεώσεών της στον τελικό του Λιγκ Καπ (σ.σ. ηττήθηκε το Σάββατο από την Μακάμπι) και των εναπομεινάντων αγώνων στο Basketball Champions League, κατέβαλε προσπάθειες για να βρεθεί τρόπος και να ταξιδέψει ο Έλληνας γκαρντ, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Αυτή την στιγμή η συμφωνία παραμένει σε ισχύ, όμως ο μόνος τρόπος να ενεργοποιηθεί είναι να βρεθεί τρόπος να φτάσει ο παίκτης στην χώρα, κάτι που δύσκολα όμως θα γίνει. Έτσι και με δεδομένο πως τα κρίσιμα παιχνίδια που χρειάζονταν η Χάποελ Χολόν τον Κόνιαρη θα έχουν παρέλθει όταν θα ανοίξουν τα σύνορα, ο παίκτης δύσκολα θα παραχωρηθεί και έτσι θα παραμείνει στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*