Home / Βόλεϊ / Διαψεύδει όλες τις φήμες αναφορικά με τις συνθήκες του θανάτου της Ιτούμα η Νοβάρα

Διαψεύδει όλες τις φήμες αναφορικά με τις συνθήκες του θανάτου της Ιτούμα η Νοβάρα

Πήρε θέση για την τραγική υπόθεση του θανάτου της Τζούλια Ιτούμα, η Νοβάρα.

Τρεις μόλις ημέρες μετά την τραγική είδηση του θανάτου της 18χρονης βολεϊμπολίστριας, η οποία έπεσε από τον 6ο όροφο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε η αποστολή της ομάδας, η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την επίσημη θέση της προέδρου, Τζοβάνα Σαπορίτι.

Η Ιταλίδα εξέφρασε αρχικά την οδύνη της για τον χαμό της Ιτούμα ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που εξέδιδαν τα τουρκικά και τα ιταλικά ΜΜΕ αναφορικά με τον τρόπο του θανάτου της λέγοντας:

«Δεν στάλθηκαν ποτέ αποχαιρετιστήρια μηνύματα από την Τζούλια, σε καμία μορφή, σε συμπαίκτριες, προπονητικό επιτελείο ή διοίκηση. Είναι απόλυτα ψευδείς οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες κάποια παλιά της φίλη, ήταν ανήσυχη για την κατάσταση της Τζούλιας πολλές μέρες πριν, και είχε επικοινωνήσει με ορισμένες συμπαίκτριες της πριν από την τραγωδία για να μείνουν κοντά της».

Mάλιστα στο τέλος της ανακοίνωσης επισημαίνεται ότι θα διοργανωθεί τελετή μνήμης στο γήπεδο της Νοβάρα, με την κηδεία της νεαρής να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα του Πάσχα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*