Home / Ποδόσφαιρο / Football League / Διαλύεται κι επίσημα ο Εργοτέλης

Διαλύεται κι επίσημα ο Εργοτέλης

Τον δρόμο της εκκαθάρισης ακολουθεί πλέον η ΠΑΕ Εργοτέλης.

Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Εργοτέλης αποφάσισε κι επίσημα την ένταξη της εταιρίας σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, στο πλαίσιο της πτώχευσης που έχει γίνει γνωστή από τα μέσα της χρονιάς.

Ο σύλλογος έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Football League από τον Ιανουάριο και πολύ σύντομα αναμένεται να σταματήσει να υφίσταται με αυτήν τη μορφή.

Η ανακοίνωση

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, η Α’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΑΕ», στα γραφεία της έδρας της εταιρίας που βρίσκονται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα, αρ. 1 στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο Θέμα: Λήψη απόφασης για την λύση της εταιρίας και θέση αυτής σε εκκαθάριση, σύμφωνα με τα άρθρα 38 και 39 του Καταστατικού ή πώληση του ενεργητικού της εταιρίας με ειδική εκκαθάριση, σύμφωνα με το άρθρο 106 ια του Πτωχευτικού Κώδικα. 

2ο Θέμα: Ορισμός από την Ε.Γ.Σ. εκκαθαριστών σύμφωνα με τα άρθρα 38 και 39 του Καταστατικού ή πρόταση της Ε.Γ.Σ. προς το Πτωχευτικό Δικαστήριο για τον ορισμό εκκαθαριστών σύμφωνα με το άρθρο 106 ια του Πτωχευτικού Κώδικα.

Παραβρέθηκε το 74,44% των μετόχων και αποφασίστηκε με ποσοστό 69% του συνόλου, η πώληση του ενεργητικού της εταιρίας με ειδική εκκαθάριση, σύμφωνα με το άρθρο 106 ια του Πτωχευτικού Κώδικα, όπως πρότεινε ο εκπρόσωπος της μετόχου με ενεργό ποσοστό 51,41%, οικογένειας Παπουτσάκη”.

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*