Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Δημητρούλιας: «Τα παιδιά ένιωθαν ότι δεν άξιζαν να χάσουν, πάμε για τη μεγάλη πρόκληση»

Δημητρούλιας: «Τα παιδιά ένιωθαν ότι δεν άξιζαν να χάσουν, πάμε για τη μεγάλη πρόκληση»

Στο πού κρίθηκε η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ, στάθηκε μετά το τέλος τους αγώνα ο Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» επεσήμανε ότι οι παίκτες του ένιωθαν ότι δεν άξιζαν να χάσουν αυτό το τρόπαιο, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πλέον στρέφεται στη διπλή μάχη με την Ίσταντς στη Χαλκίδα στους τελικούς του EHF European Cup (28 και 30 Μαΐου).

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Δημήτρη Δημητρούλια στην ΕΡΤ:



«Σήμερα δεν μπορούμε να πούμε ότι παίχθηκε χάντμπολ. Ήταν ματς για γερά νεύρα. Έτσι είναι αυτοί οι θεσμοί. Πάρα πολλές ειδικές καταστάσεις, πάρα πολλά πράγματα αμφισβητούμενα, αλλά το σημαντικό είναι ότι και οι δυο ομάδες έδειξαν χαρακτήρα και προσωπικότητα. Έγινε πολύ μεγάλη μάχη. Θεωρώ ότι στο τέλος το κέρδισε η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ και έχει προσπαθήσει πιο πολύ. Τα παιδιά έβγαλαν την κατάλληλη στιγμή όλη τους την ενέργεια και τα πάθος, γιατί ένιωθαν ότι δεν άξιζαν να χάσουν αυτόν τον θεσμό.

Από εδώ και πέρα είναι ο μεγάλος στόχος με τον διπλό ευρωπαϊκό τελικό και είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ. Σήμερα θα χαρούμε, αύριο το ξεχνάμε και από το πρωί θα ασχολούμαστε με τη μεγάλη πρόκληση που δεν είναι πρόκληση μόνο για εμάς, αλλά και για το ελληνικό χάντμπολ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*