Home / Μπάσκετ / NBA / Δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς ο Αντετοκούνμπο!

Δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς ο Αντετοκούνμπο!

Ακόμα ένα τεράστιο επίτευγμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ. Ο Έλληνας σταρ ανέβηκε στο ματς των «ελαφιών» κόντρα στους Σίξερς στη δεύτερη θέση των σκόρερ στην ιστορία τους, ξεπερνώντας τον Γκλεν Ρόμπινσον.

Ο Γκλεν Ρόμπινσον σταμάτησε την καριέρα του με τους Μπακς έχοντας πετύχει 12.010 πόντους και ο «Greek Freak» χρειαζόταν πριν την έναρξη του ματς με τη Φιλαδέλφεια 12 πόντους για να ξεπεράσει. Δεν θα άφηνε να περάσει το ματς χωρίς νέο milestone… Στο ημίχρονο του αγώνα έβαλε 11 πόντους και ισοφάρισε τον παλαίμαχο σουτέρ.

Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο έγραψε ιστορία: Με κάρφωμα έφτασε τους 12.012 πόντους και βρέθηκε μόνος δεύτερος στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία των Μπακς.

Μπροστά του βρίσκεται πλέον μόνο ο θρυλικός Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος με 14.211 πόντους καταλαμβάνει την κορυφή της λίστας. Ο Έλληνας δις MVP του ΝΒΑ υπέγραψε τον προηγούμενο Δεκέμβριο συμβόλαιο με τα «ελάφια» μέχρι το τέλος της σεζόν 2025-26 κι αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο που όλοι τον έχουν μάθει στον «μαγικό κόσμο», η λογική λέει πως θα ξεπεράσει ακόμη και τον «μύθο» Τζαμπάρ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*