Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Δεν μαρκάρεται ο Αλμέιδα»

«Δεν μαρκάρεται ο Αλμέιδα»

Εντυπωσιασμένος από τη σωματοδομή και την ποιότητα του Αλμέιδα δήλωσε ο προπονητής των Τρικάλων. «Δύσκολα θα αντιμετωπιστεί από αμυντικό στην Ελλάδα», είπε για τον φορ της ΑΕΚ ενώ αποθέωσε και Πατίτο.

Το κυριότερο συμπέρασμα που αναμενόταν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα ήταν ο βαθμός ετοιμότητας του Ούγκο Αλμέιδα και του Πατίτο Ροντρίγκες. Και η αλήθεια είναι πως ήταν ενθαρρυντικό συμπέρασμα.

Όχι μόνο για τα γκολ που πέτυχαν, αλλά για τη γενικότερη εικόνα τους. Μπορεί λοιπόν το παιχνίδι να μην το έδειξε η τηλεόραση, ωστόσο η άποψη κάποιου -και μάλιστα όχι οποιουδήποτε, αλλά του προπονητή της αντιπάλου ομάδας- επιβεβαιώνει τις ξεχωριστές αρετές που έδειξαν οι νεοαποκτηθέντες της «Ένωσης».

Μιλώντας λοιπόν στην «Ώρα των σπορ», ο Σταύρος Ψιμουλάκης έσταξε μέλι καταρχάς για τον Πορτογάλο: «Ο Αλμέιδα είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει τεράστια ποιότητα, εμπειρία και μια ξεχωριστή θα έλεγα ικανότητα στο σκοράρισμα. Κάτι που φάνηκε και από το γκολ που πέτυχε. Μου έκανε εντύπωση η σωματοδομή του. Νομίζω πως θα είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε αμυντικό στην Ελλάδα να τον αντιμετωπίσει, με αυτό το εκτόπισμα που διαθέτει. Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ με τα γκολ του, έχοντας έναν ειδικό ρόλο στον παιχνίδι του, λόγω αυτών των προσόντων του», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Πατίτο, τον χαρακτήρισε επίσης ποιοτικό ποδοσφαιριστή, σημειώνοντας: «Ξέρει πολλή μπάλα και είναι πολύ εκρηκτικός. Έχει κάποια στοιχεία που δεν συναντάμε συχνά στο ελληνικό πρωτάθλημα, με ιδιαίτερη ικανότητα στην ντρίμπλα. Αυτά τα στοιχεία θα βοηθήσουν πολύ την ΑΕΚ, ειδικά όταν έχει να αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες. Είναι εξαιρετικός τεχνίτης, όπως και οι περισσότεροι παίκτες στην πατρίδα του και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ».

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*