Home / Άλλα Σπόρ / Δεν έχει αντίπαλο ο Ολυμπιακός

Δεν έχει αντίπαλο ο Ολυμπιακός

Με ρεσιτάλ στον παίκτη παραπάνω, όπου είχε 9/13, ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 18-5 και έκανε το 16/16 στην Α1 πόλο των ανδρών.

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η πρόβα του Ολυμπιακού για το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα. Οι ερυθρόλευκοι παίζοντας στον παίκτη παραπάνω εξαιρετικά έφτασαν εύκολα στη νίκη με 18-5 επί του Παναθηναϊκού.

Από το τρίτο οκτάλεπτο και μετά οι παίκτες του Βλάχου ανέβασαν στροφές και με ένα επί μέρους 10-2 έδωσαν μεγάλες διαστάσεις στη νίκη τους. Κλειδί για την αύξηση του σκορ ήταν το ποσοστό τους στον παίκτη παραπάνω. Σε αυτά τα δύο οκτάλεπτα ο Ολυμπιακός είχε 7/8 παίζοντας με παίκτη περισσότερο και σκόραραν σχεδόν με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός άντεξε για σχεδόν δύο οκτάλεπτα στο ρυθμό των ερυθρόλευκων. Ο Λοράντος ξεκίνησε το ματς με κλειστή άμυνα ζώνης με στόχο να περιορίσει τις μπάλες που θα περνούσαν στον φουνταριστό. Αυτό το κατάφερε, αλλά δέχτηκε ορισμένα εύκολα τέρματα που τον ανάγκασαν να ανοίξει την άμυνα του. Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να περνούν την μπάλα στον Κολόμβο και τον Μουρίκη και κάπως έτσι φτάσαμε στο 8-3 του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και έπειτα ο αγώνας ήταν παράσταση για έναν ρόλο με τους πράσινους να μην μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό του Ολυμπιακού και το τελικό 18-5 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς. Σίγουρα ο Θοδωρής Βλάχος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα το ερχόμενο Σάββατο, ενώ αντίθετα ο Λοράντος θα έχει πολλά παράπονα για τους παίκτες του που σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν απελπιστικά άστοχοι στον παίκτη παραπάνω με 3/11.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 18-5

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-1, 5-1, 5-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Δελακάς 1, Φουντούλης 4, Μουρίκης 4, Μάλιαρακ 2, Βλαχόπουλος 5, Κολόμβος 2

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Κόνγουεϊ, Γαβαλάς, Γ. Αφρουδάκης 2, Δερμιτζάκης

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5/3

ΝΕ Πατρών  – ΝΟ Καλαμακίου 4-13

Τετάρτη 9/3

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 18-5

Σάββατο 12/3

ΝΟ Χίου – ΝΟ Βουλιαγμένης

ΠΑΟΚ – Παλαιό Φάληρο

Υδραϊκός – Εθνικός

ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΝΟ Γλυφάδας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 48

2. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 40

3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 31

4. ΕΘΝΙΚΟΣ 30

5. ΥΔΡΑΪΚΟΣ 24

6. ΠΑΟΚ 23

………………………………………………………………………………………

7.ΝΟ ΧΙΟΥ 20

8. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 18

………………………………………………………………………………………..

9. ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 14

10. ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 10

11. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 6

12. ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 1

Πηγη:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*