Home / Άλλα Σπόρ / Γούσιος: «Οι παίκτες μας ήταν μια γροθιά, έβγαλαν ψυχή και καρδιά»

Γούσιος: «Οι παίκτες μας ήταν μια γροθιά, έβγαλαν ψυχή και καρδιά»

Σε έναν αμφίρροπο τελικό, η ΑΕΚ επικράτησε 24-22 του ΠΑΟΚ και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο χάντμπολ.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία, κάτι που έκαναν γνωστό και μέσω ανακοίνωσής τους. Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Γούσιος, στάθηκε στις αποφάσεις των διαιτητών, τονίζοντας πως οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής για το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:



«Θεωρώ ότι οι περισσότεροι περίμεναν έναν υγιεινό περίπατο της ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι υστερούμε σε ποιότητα, ωστόσο, βγάλαμε ψυχή, καρδιά. Οι παίκτες μας ήταν μια γροθιά. Είμαι περήφανος για εκείνους έδωσαν το 200% των δυνάμεων τους.

Θέλω να δω το βίντεο, αλλά, όταν για 12 λεπτά μία ομάδα παίζει με παίκτη παραπάνω και τελειώνει το ματς στο γκολ, με τις ποινές να είναι 9-3, θεωρώ θα ήταν διαφορετικό το σκορ αν υπήρχε η ίδια αντιμετώπιση στα μαρκαρίσματα και τις ποινές. Παρόλα αυτά, συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή της ΑΕΚ.

Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί, είχε το 95% στα προγνωστικά, όμως εμείς κάναμε κατάθεση ψυχής και το αξίζαμε. Στο πρωτάθλημα, αν φτάσουμε στους τελικούς, θα είναι πιο δύσκολο, σε σειρά τριών αγώνων. Σήμερα θεωρώ ότι αξίζαμε το τρόπαιο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*