Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Γκουαρδιόλα: “Ίσως ήταν λάθος απόφαση στο γκολ του Μοράτα, αλλά συμβαίνουν αυτά”

Γκουαρδιόλα: “Ίσως ήταν λάθος απόφαση στο γκολ του Μοράτα, αλλά συμβαίνουν αυτά”

Στο ακυρωθέν γκολ του Άλβαρο Μοράτα στάθηκε ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος τόνισε πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

“Με την ψυχή μας και όχι με τακτική καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Όταν χάνεις στην έδρα σου με 0-2 από τη Γιουβέντους, την περσινή φιναλίστ, η πίεση είναι μεγάλη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τη μια στιγμή είσαι κυρίαρχος και την άλλη αντιμέτωπος με την καταστροφή. Μείναμε ψύχραιμοι και το πίστεψα όταν μειώσαμε το σκορ. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για τους οπαδούς. Το ότι καταφέραμε και νικήσαμε τελικά με 4-2 είναι κάτι το απίστευτο. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Ο Μοράτα κατάφερε να μας δημιουργήσει προβλήματα και όταν αντικαταστάθηκε, ελέγξαμε καλύτερα την κατάσταση, καθώς ο Μάντζουκιτς δεν είναι τόσο επικίνδυνος εκτός περιοχής. Βέβαια, οφείλουμε να μάθουμε από το πώς ξεκινήσαμε το παιχνίδι και να μην το επαναλάβουμε”, είπε αρχικά ο Καταλανός προπονητής, ο οποίος στάθηκε και στο ακυρωθέν γκολ του Μοράτα στο 0-2:

“Η Γιουβέντους είναι μεγάλη ομάδα για να διαμαρτύρεται γι’ αυτό. Ίσως ήταν μια λάθος απόφαση, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όταν χάνεις, δίνεις το χέρι στον αντίπαλο και πας σπίτι σου. Αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασαν. Πέτυχαν δύο γκολ και έχασαν πολλές ευκαιρίες και για άλλο”.

Πηγή:Contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*