Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γκαρσία: «Είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ»

Γκαρσία: «Είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ»

Αύριο (16/5, 19:30), ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ υποδεχόμενη τον Άρη στο ΟΑΚΑ, για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League 1.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε εφ’ όλης της ύλης για την «Ένωση», τόσο για τη φετινή σεζόν, όσο και για τους τραυματισμούς του που δεν του επέτρεψαν να προσφέρει όσα θα ήθελε στον σύλλογο. Παράλληλα τόνισε πως είναι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, ενώ δήλωσε απογοητευμένος που εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν κάποιον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία:

Για τον τραυματισμό του: «Είχα μια ατυχία, αισθάνομαι όμως καλά και θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Όταν ο προπονητής θελήσει να με επιλέξει για να αγωνιστώ θα παίξω, είμαι έτοιμος».

Για την πρόκριση στην Ευρώπη: «Το χρειαζόμασταν αυτό με τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και ελπίζω την επόμενη σεζόν να πάμε καλύτερα».

Για τη φετινή σεζόν: «Προσωπικά δεν έχω ξαναζήσει τόσο περίεργη χρονιά. Όταν πηγαίναμε να βρούμε ένα καλό μομέντουμ κάτι πήγαινε στραβά με τραυματισμούς και ατυχίες. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να μην έχουμε κάτι παρόμοιο και να έχουμε μια καλύτερη σεζόν».

Σε προσωπικό επίπεδο πως κρίνει τη σεζόν: «Ήμουν κι εγώ από τους άτυχους της σεζόν. Έλειψα αρκετά με τραυματισμούς. Όταν επέστρεψα εμφανίστηκαν κάποιες ατυχίες, αλλά είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ. Όπως είπα και πριν από τη νέα χρονιά να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και τα πράγματα να πάνε ακόμα καλύτερα.

Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς δεν κατακτήσαμε κάποιον τίτλο. Έζησα κάποιες ωραίες στιγμές, είχα κάποια καλή απόδοση και βοήθησα την ομάδα σε μερικά ματς και ελπίζω να βοηθήσω περισσότερο στο μέλλον».

Για το τελευταίο ματς κόντρα στον Άρη: «Θέλουμε τη νίκη. Δεν ξέρουμε πως θα τα καταφέρουμε, ξέρω όμως ότι θέλουμε να μπούμε και να πάρουμε το παιχνίδι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*