Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πανιώνιος / «Βόμβες» με Μοσκόφ, Γαλανίδη ο Πανιώνιος

«Βόμβες» με Μοσκόφ, Γαλανίδη ο Πανιώνιος

Στον Πανιώνιο ανήκουν κι επίσημα από την Πέμπτη οι Κώστας Γαλανίδης και Νίκολα Μοσκόφ. Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση των δύο πολιστών για τον επόμενο χρόνο, με τον Έλληνα διεθνή περιφερειακό να έχει συμφωνήσει εδώ και μερικές μέρες και τον Σέρβο φουνταριστό να επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη μετά από έναν χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το “χτίσιμο” της ομάδας των ανδρών για ακόμη ψηλότερες πτήσεις άρχισε με τις δύο πρώτες “βόμβες”: ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ και NIKOLA MOSKOV.

Χτες το βράδυ τελείωσε η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα των ανδρών στο πόλο. Μια περίοδος, στην οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, ενώ παράλληλα έγραψε ιστορία, καθώς έφτασε έως τα ημιτελικά του Euro Cup, της δεύτερης σε αξία ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το Champions League.

Η ομάδα των ανδρών έχει αποδείξει ότι ανήκει στις ψηλές θέσεις του ελληνικού, αλλά και του ευρωπαϊκού πόλο, έχοντας κερδίσει αυτή την αναγνώριση χάρις στις προσπάθειες των ανθρώπων της (διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών), αλλά και του εκπληκτικού κόσμου της (ένα ευχαριστώ είναι λίγο).

Η σεζόν, λοιπόν, τελείωσε, ταυτόχρονα, όμως, άρχισε κι ο σχεδιασμός για την ομάδα της νέας περιόδου με στόχο αυτή να συνεχίσει στο ίδιο και ακόμη ψηλότερο επίπεδο. Η διοίκηση του Πανιωνίου, τηρώντας τη δέσμευσή της, δια στόματος του Ηλία Μπουζαλά, για ακόμη ψηλότερες…πτήσεις, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις δύο πρώτες “βόμβες”: Τη συμφωνία με τους ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΙΔΗ και NIKOLA MOSKOV!!!

Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες»…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*