Home / Ομάδες / Βροχή «αστέρων» στην Ινδία

Βροχή «αστέρων» στην Ινδία

Διοργάνωση με Ροναλντίνιο, Γκιγκς, Σκόουλς, Κρέσπο… Όχι, δεν μιλάμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας στην Ινδία.

Αν θέλετε να δείτε παίκτες όπως οι Ροναλντίνιο, Γκιγκς, Σκόουλς, Κρέσπο να αγωνίζονται, τότε δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε στην Ινδία το διάστημα μεταξύ 15-24 Ιουλίου. Τότε που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Premier Futsal, δηλαδή το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας στην Ινδία.

Ο Πολ Σκόουλς έκανε την αρχή και έκανε γνωστό ότι θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα. Όσο περνούν οι μέρες όμως, τόσο περισσότεροι είναι οι ποδοσφαιριστές που αποδέχονται το αίτημα των διοργανωτών να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα. Ροναλντίνιο, Πολ Σκόουλς, Ράιαν Γκιγκς, Έρναν Κρέσπο, Μισέλ Σαλγκάδο θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα, ενώ είχε συμφωνήσει και ο Ντέκο, αλλά τελικά δε θα πάρει μέρος λόγω τραυματισμού και θα τον αντικαταστήσει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής σάλας, Φαλκάο. Βέβαια, τα λαμπερά ονόματα δε θα βρίσκονται μόνο στο γήπεδο, αφού πρόεδρος της Pemier Futsal δεν είναι άλλος από τον Λουίς Φίγκο. Φυσικά, εκτός από τα μεγάλα αυτά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μέρος στη διοργάνωση θα πάρουν και πολλοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές σάλας.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 24 του ίδιου μήνα. Θα συμμετέχουν έξι ομάδες των 12 παικτών και οκτώ πόλεις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά αυτούς τους «θρύλους» του ποδοσφαίρου να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα…

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*