Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Βρήκε ομάδα ο Μανιάτης

Βρήκε ομάδα ο Μανιάτης

Ο Γιάννης Μανιάτης φέρεται να έχει πει σε συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό πως έχει βρει ομάδα και περιμένει την κατάληξη της υπόθεσης. Τι γίνεται με Φινμπόγκασον και τους υπόλοιπους.

Το νέο έτος θα βρει το ρόστερ του Ολυμπιακού να περιορίζεται αριθμητικά, αφού μετά τους Γούτα (Ξάνθη), Μπεν (Λεβαδειακό) και Γιαννιώτα (ΑΠΟΕΛ) θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών μιας κι αρκετοί είναι αυτοί που δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μάρκο Σίλβα.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Γιάννης Μανιάτης έχει πει σε συμπαίκτες του πως έχει βρει ομάδα, πιθανότατα στην Ιταλία, και περιμένει τις επαφές της με τον Ολυμπιακό για να δει πώς θα καταλήξει η υπόθεση. Πάντως πρόταση στους «ερυθρόλευκους» δεν έχει γίνει ακόμη για τον αρχηγό της ομάδας, ο οποίος είναι πίσω στην «ιεραρχία» για τη δυάδα των κεντρικών χαφ από τους Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Καμπιάσο, ενώ υπάρχει και ο Μπουχαλάκης που άρχισε την προετοιμασία βασικός, αλλά έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς.

Από εκεί και πέρα, οι πιθανότητες αποχώρησης του Άλφρεντ Φινμπόγκασον λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα. Ο Ισλανδός φορ δεν δείχνει να έχει τάσεις φυγής και παρουσιάζεται διατεθειμένος-ελλείψει και αξιόλογης πρότασης-να το παλέψει. Η εξέλιξη αυτή δεν ενοχλεί καθόλου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που δεν θέλουν να υπάρξει και δεύτερη αποχώρηση επιθετικού από την ομάδα, μιας και εκείνη του Άλαν Πουλίδο μοιάζει αναπόφευκτη.

Δύσκολα θα φύγει από την ομάδα και ο Τάσος Αυλωνίτης, καθώς με τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην άμυνα είναι χρήσιμη μια αξιόπιστη τέταρτη επιλογή για τα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσουν οι Τζανδάρης (ενδιαφέρονται τουλάχιστον δύο ομάδες της Super League να τον πάρουν δανεικό, ανάμεσά τους ο Λεβαδειακός) και Ερνάνι.

Ένα θέμα που θα απασχολήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν τη διοίκηση, είναι αυτό του συμβολαίου του Λεάντρο Σαλίνο, καθώς λήγει το καλοκαίρι. Στην ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον 30χρονο άσο, αλλά δεν δείχνουν ιδιαίτερη βιασύνη για την ανανέωσή του.

http://www.sport-fm.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*