Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βρήκε επιθετικό στη Γαλλία η ΑΕΚ

Βρήκε επιθετικό στη Γαλλία η ΑΕΚ

Προτεραιότητα αποτελεί για την ΑΕΚ η απόκτηση ενός επιθετικού για την επόμενη σεζόν.

Η πρόταση-μαμούθ που έχει στα χέρια του ο Νέλσον Ολιβέιρα από το Κατάρ και ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ είναι λογικό να απομακρύνουν τον Πορτογάλο από τον «Δικέφαλο» όσον αφορά την παραμονή του.

Για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται υπό άκρα μυστικότητα για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης στο ρόστερ.

Όπως γράφει σήμερα η Ώρα των Σπορ, οι επιτελείς της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έχουν εντοπίσει έναν φορ στη Γαλλία που διαθέτει το προφίλ που ψάχνουν στην «Ένωση».

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν τσεκάρει από κοντά τον υποψήφιο στόχο και έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα για εκείνον.

Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως άνθρωπος της ΑΕΚ είναι πιθανό πριν από το τέλος της τρέχουσας σεζόν να ταξιδέψει στη Γαλλία, προκειμένου να έχει κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τον παίκτη, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων και η υπόθεσή του απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη γαλλική αγορά μπορεί να υπάρξει απόκτηση παίκτη και για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, εκτός του Νταμιάν Ντα Σίλβα της Ρεν, καθώς στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θεωρούν πως μπορούν να προκύψουν «λαβράκια» από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*