Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΟΚ / Βρέθηκε λύση και υπογράφει ο Γκαλίτσιος

Βρέθηκε λύση και υπογράφει ο Γκαλίτσιος

Μπορεί η συμφωνία του Γιώργου Γκαλίτσιου με τον ΠΑΟΚ να βρέθηκε προ στιγμήν στον… αέρα λόγω της διαφωνίας ανάμεσα σε Άρνεσεν και Βεζυρτζή, αλλά βρέθηκε η φόρμουλα και ο Έλληνας μπακ υπογράφει άμεσα.

Κανονικά προχωράει η οριστικοποίηση της συμφωνίας του Γιώργου Γκαλίτσιου με τον ΠΑΟΚ, καθώς Φρανκ Άρνεσεν και Νίκος Βεζυρτζής δέχθηκαν αμοιβαίες υποχωρήσεις και ο πρώην άσος της Λόκερεν θα υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, μετά τη διαφωνία που διαπιστώθηκε ανάμεσα στον αθλητικό διευθυντή και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ σχετικά με τη χρησιμότητα της προσθήκης του «Γκάλι», οι δύο άνδρες βρήκαν τελικά τη μέση λύση ώστε και η συμφωνία να αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα, αλλά και το ρίσκο να είναι το μικρότερο δυνατό για την ομάδα.

Η συμφωνία τελικά επιτεύχθηκε με τη συγκατάθεση, φυσικά, της πλευράς του ποδοσφαιριστή που δέχθηκε τους νέους όρους. Το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα είναι για έξι μήνες και εφόσον πείσει για την αξία του θα ανανεώσει το καλοκαίρι ενώ είναι αυτονόητο ότι δεν ισχύει η αρχική συμφωνία για 18 μήνες αντί 500.000 ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*