Home / Μπάσκετ / Euroleague / Βεζένκοφ: «Η Μονακό δεν είναι μόνο ο Τζέιμς»

Βεζένκοφ: «Η Μονακό δεν είναι μόνο ο Τζέιμς»

Μία ομάδα σε ποιότητα με όλες τις θέσεις, όπου δεσπόζει ο Μάικ Τζέιμς, είναι η Μονακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στο Πριγκιπάτο (10/1, 20:00), για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Σίγουρα κάναμε κάποια κακά αποτελέσματα, αλλά συσπειρωθήκαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και παίξαμε όντως πολύ καλό μπάσκετ, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάσουμε», είπε αρχικά ο Σάσα Βεζένκοφ και συνέχισε:

«Ξέρουμε ότι έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση στην άμυνα, να μοιράζουμε την μπάλα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που μας βοηθάνε να κερδίζουμε. Όπως όμως είπα έχουμε πρώτα να αντιμετωπίσουμε τη Μονακό μία πολύ δύσκολη ομάδα που θέλει να κερδίσει και να προστατεύσει την έδρα της».

Για το που θα κριθεί η νίκη κόντρα στην Μονακό: «Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους, να πάμε σε κάθε φάση 100%, να διεκδικήσουμε κάθε μπάλα και να τις πάρουμε. Η Μονακό έχει αθλητικότητα, πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ. Σίγουρα δεσπόζει ο Μάικ Τζέιμς, αλλά δεν είναι μόνο αυτός, παίζει καταπληκτικά και ο Οκόμπο. Έχουν ποιότητα σε όλες τις θέσεις, οπότε πρέπει να γίνει ομαδική δουλειά για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*