Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έδειξε την αξία του ο Μακέλι»

Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έδειξε την αξία του ο Μακέλι»

Καλή απόδοση είχαν ως επί το πλείστον οι διαιτητές στους αγώνες της Κυριακής, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας. «Ο Μακέλι έδειξε την αξία του στο ντέρμπι. Είδα έναν σεβασμό όλων των παικτών απέναντι σε έναν πολύ καλό διαιτητή», ανέφερε για τον Ολλανδό διαιτητή του Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η «έκθεση» του παρατηρητή διαιτησίας για τους πέντε χθεσινούς αγώνες:

Παναθηναϊκός-Αστέρας (Τζήλος): «Στο 32’ ο Αστέρας κέρδισε ένα φάουλ, ο Μπαράλες από θέση οφσάιντ έκανε κίνηση προς την μπάλα, άρα συμμετείχε στη φάση και σωστά ακυρώθηκε το γκολ. Στο 41’ ο Πούγγουρας πήγε με τις τάπες και χτύπησε χαμηλά τον Μπαράλες, έπρεπε να του δοθεί κίτρινη. Στο 50’ ο δεύτερος βοηθός σήκωσε οφσάιντ στον Καρλίτος, αν και καλυπτόταν από δύο παίκτες. Στο 62’ ο Μπαράλες έπεσε στην περιοχή, αλλά δεν υπήρχε καμία παράβαση».

Παναιτωλικός-ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): «Στο 58’ ο Σελίμοβιτς μαρκάρει τον Αριγίμπι. Το VAR εντοπίζει την παράβαση, αλλά δεν υπάρχει φυσική διακοπή στο παιχνίδι, γι’ αυτό και καθυστερεί η απόφαση. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να δικαιολογούμε την καθυστέρηση. Εν τέλει λήφθηκε η σωστή απόφαση».

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (Ευαγγέλου): «Στο 56’ σε σουτ του Βαρέλα η μπάλα χτυπά σε σώμα και μετά στο χέρι του παίκτη της ΑΕΛ, οπότε σωστά δεν δίνεται πέναλτι. Στο 94’ ο Τζόλης πέφτει στην περιοχή για να πάρει πέναλτι, δεν υπάρχει παράβαση. Στην εξέλιξη της φάσης ο Νάγκι ανατρέπει τον Σφιντέρσκι και σωστά δίνεται το πέναλτι».

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων (Κουμπαράκης): «Στο 7’ ο ΠΑΣ σκοράρει, αλλά στο ξεκίνημα της φάσης ένας παίκτης του Απόλλωνα πηδά για κεφαλιά και πιάνει το κεφάλι του. Όμως δεν υπάρχει κάποια παράβαση και το γκολ μέτρησε σωστά με χρήση VAR. Στο 32’ ζητά πέναλτι ο Απόλλων, δεν υπάρχει όμως τίποτα. Μετά υπάρχει η ακύρωση του γκολ του ΠΑΣ. Ο Κριζμάν έχει το βλέμμα του πάνω στον Χουχούμη, βάζει το χέρι του στην κοιλιά του, τον απωθεί και τον ρίχνει στο έδαφος, οπότε σωστά ακυρώνεται το γκολ ως φάουλ. Σωστά δόθηκε και το πέναλτι για τον Απόλλωνα. Στο 68’ πέφτει ένας παίκτης του ΠΑΣ για πέναλτι, δεν υπάρχει παράβαση. Ήταν μια καλή διαιτησία σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο».

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (Μακέλι): «Στο 42’ σε ένα τράβηγμα του Σιμόες στον Φορτούνη δόθηκε το φάουλ, αλλά όχι κάρτα. Στην ευκαιρία του Μάνταλου, μετά την απόκρουση του Σα η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Μπα, αλλά είναι ακούσιο. Σωστά δόθηκε κίτρινη στον Γαλανόπουλο για πάτημα σε αντίπαλο. Το πέναλτι που δόθηκε ήταν σωστό, γιατί ο Σιμόες κρατά παρατεταμένα τον Βαλμπουενά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*