Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βέλιτς: «Μπορούσαμε και μεγαλύτερο προβάδισμα, όταν μάχεσαι για τη σωτηρία κυριαρχεί το άγχος»

Βέλιτς: «Μπορούσαμε και μεγαλύτερο προβάδισμα, όταν μάχεσαι για τη σωτηρία κυριαρχεί το άγχος»

Στο καλό πρώτο ημίχρονο, στο μεγαλύτερο προβάδισμα που θα μπορούσε να έχει η ομάδα του, αλλά και στο άγχος που κυριαρχεί όταν ένας σύλλογος παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία στάθηκε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ιωνικού.



Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

«Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε πολλές φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερο προβάδισμα. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε και ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, κανονικά θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα, αλλά όταν μάχεσαι για τη σωτηρία κυριαρχεί το άγχος.

Έτσι κοιτάξαμε πώς να κρατήσουμε το 1-0. Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί με την εικόνα που έχουμε τελευταία δεν αξίζουμε αυτή τη θέση. Θα έπρεπε να έχουμε λίγο παραπάνω καθαρό μυαλό, πέρα από τη διαχείριση του άγχους.

Η ομάδα στέκεται καλά, δεν αφήνει πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, αλλά τελευταία έχουμε βελτιωθεί στο κομμάτι με την κατοχή της μπάλας. Την περίοδο Ιανουαρίου θα καλύψουμε και κάποια κενά που σίγουρα έχουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*