Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αϊτόρ: «Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε από τη Σλάβια»

Αϊτόρ: «Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε από τη Σλάβια»

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στα δύο παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εμφανίστηκε ο Αϊτόρ.

Ο Ισπανός εξτρέμ τόνισε πως το «τριφύλλι» απέδειξε κόντρα σε ομάδες από την Premier League, την Bundesliga και το Κατάρ πως δεν φοβάται κάτι, κάτι που περιμένει να γίνει κόντρα στους Τσέχους.

Από εκεί και πέρα, ο παίκτης υποστήριξε πως υπάρχει μία δόση υπερβολής σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα στα τελευταία ματς.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Αϊτόρ στη Live Sport

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοράρει σε τέσσερα σερί φιλικά, παρά μόνο ένα και αυτό από δικό του πέναλτι: «Έχουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο ημίχρονο με τον Βόλο δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά όπως είπα είναι δύσκολο όταν ο αντίπαλος παίζει μονίμως με έντεκα παίκτες πίσω από την μπάλα. Όλη την ώρα περίμενε στην άμυνα».

Για το αν περιμένει βελτίωση στη συνέχεια: «Νομίζω ότι υπάρχει μία δόση υπερβολής στο πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. Στο πρώτο ημίχρονο, όντως, ήμασταν κακοί και ο αντίπαλος μας απείλησε αρκετές φορές. Όμως, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πολύ και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες μέσα σε λίγα λεπτά. Δείξαμε ότι έχουμε τον τρόπο».

Για την ανάγκη ενίσχυσης: «Έχουμε ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς και θα βρούμε τον τρόπο να δημιουργούμε και να σκοράρουμε περισσότερο. Ασφαλώς χρειαζόμαστε ενίσχυση. Είναι σημαντικό να έρθουν παίκτες που θα δώσουν λύσεις, θα ανεβάσουν την ποιότητα και θα μεγαλώσουν τον ανταγωνισμό. Η ομάδα θα έχει πολλές υποχρεώσεις και είναι σημαντικό για τον προπονητή να διαθέτει αρκετές αξιόπιστες επιλογές».

Για τα παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League: «Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε στο μυαλό μας τα παιχνίδια με τη Σλάβια, ξέρουμε τη σημασία τους για τον σύλλογο και θέλουμε να προκριθούμε. Παίξαμε με αντιπάλους από την Premier League, την Bundesliga και μία δυνατή ομάδα από το Κατάρ και δείξαμε ότι δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*