Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος-ΟΦΗ: Μάχη χωρίς άγχος στο Περιστέρι

Ατρόμητος-ΟΦΗ: Μάχη χωρίς άγχος στο Περιστέρι

Αν υπήρχε μια ομάδα που θα «καιγόταν» για αυτή την αναμέτρηση, αυτή θα ήταν ο Ατρόμητος, ωστόσο με τη νίκη που πέτυχαν οι Περιστεριώτες στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό αισθάνονται σαφώς πιο ήρεμοι.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν δεν έχει ξεμπερδέψει μαθηματικά από τα σενάρια της προτελευταίας θέσης, αλλά η λογική λέει ότι πολύ δύσκολα θα μπει σε μπελάδες. Σημερινός αντίπαλος του Ατρόμητου στο Περιστέρι (στο οποίο επιστρέφει έπειτα από περίπου έναν μήνα) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playouts της Super League είναι ο ΟΦΗ, που μπορεί να πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν, ωστόσο στην έξτρα διαδικασία προβληματίζει.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια μετρά δύο ήττες σε τρία ματς, αμφότερες στο Ηράκλειο, τη στιγμή που ο Ατρόμητος έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Τα αγωνιστικά νέα για τους Περιστεριώτες είναι ευχάριστα, καθώς επιστρέφουν στη διάθεση του Κρις Κόλμαν οι Ντόριν Ροτάριου και Ντένις Αλιμπέκ, αλλά παραμένει το πρόβλημα με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, ενώ νεότερο ήταν αυτό του Πάτρικ Σάλομον.

Στον ΟΦΗ δεν υπολογίζονται οι Ντουρμισαι, Ντε Γκουζμάν, Καστάνιος, Φαν Ντούινεν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (4-4-2): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο – Κλωναρίδης, Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ – Αλιμπέκ, Κουλούρης

ΟΦΗ (4-3-3): Επασί – Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης – Στάικος, Μεγιάδο, Νέιρα – Τσιλιανίδης, Φελίπε, Λάμπρου

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

Α’ Βοηθός: Χασάν Κούλα

Β’ Βοηθός: Χρυσούλα Κουρομπύλια

4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

VAR: Ευάγγελος Μανούχος

AVAR: Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*