Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος: Η ανάγκη στήριξης του κόσμου σε μια φιλόδοξη και μεταβατική σεζόν

Ατρόμητος: Η ανάγκη στήριξης του κόσμου σε μια φιλόδοξη και μεταβατική σεζόν

Στο ξεκίνημα κάθε ποδοσφαιρικής σεζόν, όλες οι ομάδες στοχεύουν πάντα στο καλύτερο δυνατό. Το ότι φυσικά θέλουν να το πετύχουν, δεν είναι κάτι αυτονόητο, αφού όχι μόνο χρειάζεται σωστή οργάνωση και προγραμματισμός, αλλά και κινήσεις που να αποδεικνύουν εμπράκτως την θέληση για επιτυχία. Ο πιο απλός τρόπος για να συμβεί αυτό, είναι οι μεταγραφικές κινήσεις. Ακόμα και εδώ όμως κρύβεται μια μικρή ή μεγάλη… παγίδα αναφορικά με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών, δεδομένου ότι έχουν δει τα μάτια μας εκατοντάδες περιπτώσεις που ήρθαν με περγαμηνές και μεγάλα συμβόλαια σαν σωτήρες, αλλά έφυγαν «νύχτα».

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Ατρόμητος αποτελεί μια από τις πιο «ελπιδοφόρες» ομάδες μέχρι στιγμής για την επόμενη χρονιά στη Super League 1, μετρώντας οκτώ προσθήκες (Καρτάλη, Μπεντινέλι, Βασιλαντωνόπουλο, Κουλούρη, Πισάνο, Χατζηισαϊα, Τζαβίδα και Πίριτς), ανανεωμένο τμήμα σκάουτινγκ, νέο προπονητή μαζί με το τεχνικό του επιτελείο και έχοντας κλείσει μια προετοιμασία που μόνοι οι μεγάλοι του πρωταθλήματος συνηθίζουν να κάνουν, με φιλικά (Έλτσε, Βαλένθια, Χετάφε, Λεβάντε, Ρεάλ Σαραγόσα) μάλιστα που οι περισσότεροι θα ζήλευαν. Το ρόστερ χρειάζεται ακόμα μερικές προσθήκες για να ολοκληρωθεί (αριστερό μπακ και δύο εξτρέμ), όμως η καλή δουλειά φαίνεται ήδη.

Ατρόμητος: Η ανάγκη στήριξης του κόσμου στη νέα σεζόν

Πλέον το μπαλάκι περνάει στους παίκτες και τον ίδιο τον Άνχελ Λόπεθ, αλλά και σε έναν ακόμα «παράγοντα» που μπορεί και πρέπει να παίξει τον δικό του ρόλο. Ο κόσμος του Ατρομήτου, που σίγουρα στο μεγαλύτερο ποσοστό του θα είναι ικανοποιημένος με τα πρώτα δείγματα γραφής, έχει πλέον τον λόγο για το πώς θα βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του. Από τη μια στο κομμάτι της υπομονής και της εμπιστοσύνης, αφού μιλάμε για μια νέα ομάδα που θέλει τον χρόνο της για να αφήσει πίσω μια κακή διετία, ενώ από την άλλη σε αυτό της στήριξης με την φυσική παρουσία στο γήπεδο, ειδικά από την στιγμή που σύμφωνα με τις τελευτείς ανακοινώσεις θα είναι κατά 80% γεμάτο (μόνο με εμβολιασμένους και παιδιά με rapid tests).

Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι Περιστεριώτες κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους τους να κλείσουν θέση και μάλιστα να λάβουν ως δώρο τη νέα φανέλα της Capelli. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι οι καιροί τόσο οικονομικά όσο και στο κομμάτι της υγείας λόγω του κορωνοϊού είναι δύσκολοι, οπότε δικαιολογημένα θα υπάρχει μια μικρή… σκέψη. Παρόλα αυτά, οι φιλοδοξίες αλλά και το ελκυστικό ποδόσφαιρο το οποίο θέλει να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Άνχελ Λόπεθ, προμηνύουν μια επάνοδο που όλοι στο Περιστέρι θέλουν να ξαναζήσουν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*