Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος: Διασφάλισε το παρόν του, ώρα να στραφεί στο μέλλον του

Ατρόμητος: Διασφάλισε το παρόν του, ώρα να στραφεί στο μέλλον του

Μία από τις πιο ψυχοφθόρες σεζόν για τον Ατρόμητο ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες, εξέλιξη που αποτελεί μια λύτρωση για όλους όσους ζουν τον οργανισμό της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν μια χρονιά που άρχισε με πολλές φιλοδοξίες, ειδικότερα μετά τη συμφωνία της επιστροφής του Νταμίρ Κάναντι, και τελικά ολοκληρώθηκε με μεγάλη απογοήτευση.

Οι Περιστεριώτες μένουν χωρίς νίκη από τις 31 Ιανουαρίου, μετρούν 12 συνεχόμενα ματς χωρίς θετικό αποτέλεσμα και η ποιότητα ποδοσφαίρου είναι ένα ζήτημα το οποίο κανείς δεν θέλει να το θίξει, καθώς και οι συγκρίσεις με προηγούμενες χρονιές είναι αναπόφευκτες.

Το ζητούμενο για τον Ατρόμητο ήταν να σώσει την κατηγορία από τη στιγμή που η κατάσταση κύλησε κατ’ αυτόν τον τρόπο κάτι που τελικά επιτυγχάνεται, αφού πρέπει να συμβούν πράγματα και θαύματα για να τερματίσει στη 13η θέση. Συγκεκριμένα, για να βρεθεί στα μπαράζ πρέπει να ηττηθεί την προτελευταία αγωνιστική από τον Παναιτωλικό με διαφορά τριών γκολ και πάνω και στη συνέχεια να χάσει από τον αδιάφορο βαθμολογικά Βόλο, βλέποντας ταυτόχρονα τον ΟΦΗ να επικρατεί της Λαμίας και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στους Αγρινιώτες, αντίστοιχα. Με άλλα λόγια, το γεγονός ότι την τελευταία αγωνιστική κοντράρονται Παναιτωλικός-ΟΦΗ είναι μια ευχάριστη συγκυρία…

Προφανώς, δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό από τον Ατρόμητο, αλλά η αναζήτηση προσώπων και καταστάσεων για την επόμενη μέρα έχει αρχίσει σε ανεπίσημο επίπεδο. Σε πρώτο πλάνο είναι το θέμα του προπονητή, με τους «κυανόλευκους» να μελετούν προσεκτικά τις πιθανές λύσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα. Προφανώς, μια περίπτωση που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και να είναι εγνωσμένης αξίας θα ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά πρόκειται για αναζήτηση στην οποία στοχεύει κάθε ομάδα στην Ελλάδα, οπότε δεν πρόκειται για απλή υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, στον Ατρόμητο θέλουν να κρίνουν αυτό το ζήτημα όσο το δυνατόν πιο σύντομα, όπως άλλωστε συνηθίζουν κάθε χρονιά.

Από εκεί και πέρα, μεγάλες αλλαγές θα υπάρξουν και στο ρόστερ. Πολλά συμβόλαια ολοκληρώνονται, ενώ ακόμα κι όσοι έχουν συμφωνία και για τη νέα σεζόν κάθε άλλο έχουν πείσει ότι μπορούν να είναι κομμάτι και της επόμενης περιόδου. Ο βαθμός σε πολλά ζητήματα ήταν κάτω από τη βάση, το κλίμα είναι ήδη πολύ βαρύ και έχει παρθεί απόφαση από τη διοίκηση ότι η ανανέωση προσώπων είναι επιβεβλημένη.

Το δεδομένο είναι ότι στόχος της διοίκησης είναι ο Ατρόμητος να επιστρέψει στα γνωστά (υψηλά) στάνταρ που ο ίδιος έχει θέσει στο πρόσφατο παρελθόν, επαναφέροντας το καλό κλίμα σε όλο τον οργανισμό εν όψει μιας σεζόν που αναμένεται και η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*