Home / Stoiximan Super League / Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης: Ψάχνοντας το ιδανικό φινάλε και το υψηλό πλασάρισμα

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης: Ψάχνοντας το ιδανικό φινάλε και το υψηλό πλασάρισμα

Αυλαία στα playouts της Stoiximan Super League, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στις 20:00 (NovaSports, bwinΣΠΟΡ FM, sportfm.gr). Οι δύο ομάδες αναζητούν το ιδανικό φινάλε στη σεζόν, θέλοντας να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν στη βαθμολογία. Απλά και μόνο για το πρεστίζ τους…

Ο Ατρόμητος θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο του ως υπηρεσιακός, αφού ο Σάσα Ίλιτς αποχώρησε για να αναλάβει την Νίζνι Νόβγκοροντ. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Κορακάκης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχοντας θετικά αποτελέσματα στις προηγούμενες παρουσίες του.

Την περασμένη αγωνιστική οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν με 1-0 από τον Παναιτωλικό και θέλουν μια νίκη για να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία, ενώ τον ίδιο στόχο που έχει και ο αντίπαλος του. Οι Αρκάδες από την άλλη ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη και θέλουν να κλείσουν την χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ασφαλώς, οι «κιτρινομπλέ» έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, αφού διατηρούν τον ίδιο προπονητή και ένα σημαντικό μέρος του ρόστερ τους.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Παπαδόπουλο, Χουχούμη, Καστάνιο, Ρεγκίς, αλλά και τους Χριστόπουλο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Σίτο που δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά η αποστολή των Αρκάδων: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Πίτσου, Λύρατζης, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Παλάσιος, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Μάντζης, Καλτσάς, Αγγελάκης, Κωστέας.

Εκτός για τους γηπεδούχους είναι ο Κούντε, ο Τζαβέλλας, ο Κεσχρίντα, ο Έρλινγκμαρκ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κυβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Φριντζόνσον, Έντερ, Καραμάνης, Καμαρά, Κούεν, Ρομπάιγ, Τζοβάρας, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Βρακάς, Αντζιέλσκι, Βέργος, Τριμμάτης

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Μαρκετζάνι – Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου – Κούντε, Έντερ, Κούεν – Βαλένσια, Αντζιέλσκι.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Λύρατζης, Πίτσου, Γκρόζντανιτς, Άλβαρες – Γκος, Γιαμπλόνσκι – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Παλάσιος – Μιριτέλο.

Διαιτητής ορίστηκε ο Τζήλος, με βοηθούς τον Κολλιάκο και τον Μπαλιάκα. Στο VAR θα είναι ο Μανούχος και στο AVAR ο Στάικος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*