Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος: Έκλεισε τον Τζοβάρα

Ατρόμητος: Έκλεισε τον Τζοβάρα

Έκλεισε τον Γιώργο Τζοβάρα ο Ατρόμητος. Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ του 22χρονου αριστεροπόδαρου μπακ-εξτρέμ και της ομάδας του Περιστερίου.

Το deal είναι κλεισμένο, για αυτό το λόγο και ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε στη σημερινή μεγάλη νίκη των «κυανόλευκων» της Super League 2 απέναντι στα Τρίκαλα, με τους οποίους κατέγραψε τη φετινή σεζόν πέντε συμμετοχές στο Κύπελλο και οκτώ στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας μάλιστα ένα γκολ και άλλη μια ασίστ.

Ο Τζοβάρας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ το καλοκαίρι του 2019 «μεταπήδησε» στη Σλόβαν Μπρατισλάβας έναντι 100.000 ευρώ, εκεί όπου αγωνίστηκε μόλις μια φορά με την πρώτη ομάδα, εμφάνιση αρκετή για να τον κάνει Πρωταθλητή αλλά και Κυπελλούχο Σλοβακίας για τη σεζόν 2019-2020!

Παρόλα αυτά το πέρασμά του αποδείχτηκε σύντομο, μιας και τον Οκτώβριο του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας. Πριν από περίπου ένα χρόνο άλλαξε «σπίτι» στη Super League 2, συνεχίζοντας στους Βολιώτες, με τους οποίους παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός και έκανε τον Ατρόμητο να κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

Οι άνθρωποι της Νίκης, τον περιγράφουν ως έναν αθλητή με τρομερά προσόντα, που το τελευταίο διάστημα κατάφερε να βελτιωθεί αισθητά και στα αμυντικά του καθήκοντα, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια, τόσο αριστερό μπακ, όσο και ως εξτρέμ, ενώ παράλληλα διαθέτει καλή σέντρα και είναι ικανός να σκοράρει.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*