Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος-Άρης: Ψάχνουν γιατρειά στο Περιστέρι

Ατρόμητος-Άρης: Ψάχνουν γιατρειά στο Περιστέρι

Σε μία δύσκολη καμπή και για τις δύο ομάδες, Ατρόμητος και Άρης κοντράρονται απόψε (19:00, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στο Περιστέρι και στόχος και των δύο ομάδων είναι να… σηκώσουν κεφάλι μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος προέρχεται από την ήττα στην έδρα του Λεβαδειακού με 2-1 και μάλιστα με τη χειρότερη εμφάνισή τους την φετινή σεζόν και στοχεύουν στο τρίποντο που μπορεί να τους επαναφέρει σε τροχιά εξάδας και παράλληλα να τους ξεκολλήσει από τις υπόλοιπες ομάδες με τους ίδιους στόχους. Ευχάριστο νέο για τον Κρις Κόλμαν η επιστροφή του Χουάν Μουνίθ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Όσο για τον Άρη που έμεινε ισόπαλος (1-1) με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης», μπορεί και πάλι να υπολογίζει στον Ζερβινιό, καθώς η έπεσε η τιμωρία του στη μία αγωνιστική και θα παίξει κανονικά στο Περιστέρι, ενώ στην αποστολή είναι κανονικά και ο Πάλμα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Ροτάριου

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Νταμπό, Ετέμπο – Μαντσίνι, Μανού Γκαρσία, Ιτούρμπε (Ματέο Γκαρσία), Γκρέι

Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς

Α’ Βοηθός: Αθανάσιος Θανασιάς

Β’ Βοηθός: Δημήτριος Παγουρτζής

4ος: Στέφανος Κουμπαράκης

VAR: Γεώργιος Τζοβάρας

AVAR: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*