Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης / Ασταμάτητη η γυναικεία ομάδα του Αστέρα, έριξε «εννιάρα» στις Αμαζόνες

Ασταμάτητη η γυναικεία ομάδα του Αστέρα, έριξε «εννιάρα» στις Αμαζόνες

Συνέτριψαν τις Αμαζόνες Κορινθίας η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, στο πρώτο ιστορικό τους παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», επικρατώντας με το εμφατικό 9-0!

Από τέσσερα γκολ σημείωσαν η Φιλανδριανού και η Μαρίνη και ένα γκολ σημείωσε η Μητροπούλου. Το 1-0 σημείωσε η Φιλανδριανού στο 18′, μετά από σέντρα της Αντωνίου από αριστερά. Στο 21′ η Μαρίνη με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 22′ η Μητροπούλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 37′ η Μαρίνη με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 4-0. Στο 42ο λεπτό η Παπαγεωγίου είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Φιλανδριανού πέτυχε τρία σερί γκολ, στο 47′, στο 55′ και στο 58′. Το σκορ έκλεισε με δύο ακόμη τέρματα η Μαρίνη στο 80′ και στο 90′ για το τελικό 9-0.

Η σύνθεση: Θεοδωρακοπούλου (46′ Μουσάι), Παπαγεωργίου (46′ Τυροβολά), Αντωνίου, Καντζιώρα, Καββαθά, Durkovic (46′ Γομάτου), Μητροπούλου, Παπαμήτρου, Φιλανδριανού (70′ Λαμπράκη), Καραγιάννη (46′ Μαϊδιώτη), Μαρίνη

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*