Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: Για την επιστροφή στις νίκες…

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: Για την επιστροφή στις νίκες…

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17:00 (Novasports, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, www.sportfm.gr) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Λεβαδειακό.

Οι Αρκάδες προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα (3-0) από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Αστέρας βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας, με 3 νίκες, 8 ισοπαλίες και 6 νίκες.

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος επέστρεψε από τιμωρία. Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι Τιλίκα, Καπίγια, όπως και οι γνωστοί Μπαρτόλο, Μπενίτο, Γκαρθία και Βαλιέντε, με τον τελευταίο να βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης.



Η αποστολή του Αστέρα:
Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Γκαρντάφσκι, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Κρέσπι, Κωστέας.

Από την άλλη ο Λεβαδειακός προέρχεται από την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει αυτή τη νίκη για να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία και να ξεφύγει από τα χαμηλά. Βρίσκεται στην 13η θέση με 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς έχει να αντιμετωπίσει τους γνωστούς τραυματίες Μάρκοβιτς, Γιαννιώτα, Βινίσιους, Λιάγκα, Ντεντάκη, Σακό και Ντουκαρά για το ματς με τους Αρκάδες.

Αναλυτικά η αποστολή: Στογιάνοβιτς, Αγγελλόπουλος, Μπαχανάκ, Τορό, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βήχος, Βρακάς, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης, Νταμπό.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Τζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Άλβαρες – Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο – Κρέσπι, Μπαράλες.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς – Κωνσταντινίδης, Τσάπρας, Μπαχανάκ, Παναγιώτου – Χάμοντ, Νίκας – Μουτίνιο, Βρακά, Τορό – Δούμτσιος.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος (Κουρομπύλια, Νικολαΐδης, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Γκάμαρης, Παπαδάκης)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*