Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: «Καίγονται» για τη νίκη οι φιλοξενούμενοι

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: «Καίγονται» για τη νίκη οι φιλοξενούμενοι

«Καίγεται» για τη νίκη η Λαμία η οποία θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 5η αγωνιστική των playouts.

Ο Αστέρας την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και βρίσκεται στην 7η θέση κάτω από τον ΟΦΗ. Προφανώς στόχος πλέον είναι η κατάκτηση της 6ης θέσης και έχει την ευκαιρία να περάσει τους Κρητικούς εφόσον πανηγυρίσει σήμερα το τρίποντο.

Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού, ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν αφορά παίκτες ή τεχνικό επιτελείο. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτως ή άλλως τον Καπίγια ο οποίος είναι μακροχρόνια απών, αλλά πλέον ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης, τον Κρέσπι λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, τον Τιλίκα που έχει οστικό οίδημα στο γόνατο και τον Τασουλή, που κάνει θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση και δεν αναμένεται να προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια της σεζόν.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή και θα αποφασίσει την τελική 20άδα πριν το παιχνίδι, αποφασίζοντας από τους διαθέσιμους παίκτες.

Από την άλλη, η Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από τον Ιωνικό (1-0) και την επόμενη θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ντέρμπι παραμονής των δυο ομάδων. Αυτή τη στιγμή είναι στο +1 από την Ελαφρά Ταξιαρχία και στην προτελευταία θέση.

Ο Τζανλούκα Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του πέντε παίκτες, τους Βέλλιο, Αντέτζο, Βύντρα, Νινούα και Τσούκαλο, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Αραμπούλι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλος, Άλβαρες – Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα, Σίτο – Σονί, Μπαράλες.

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Λούκας, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Καραμάνος, Νούνιες, Τιρόνε, Μανούσος.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής και Ψαρρή του συνδέσμου Ζακύνθου, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αγγέλακης του συνδέσμου Μακεδονίας. Διαιτητής VAR θα είναι ο Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθό τον Φωτόπουλο του ίδιου συνδέσμου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*