Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων: Νίκη στο «αντίο» του Ράσταβατς, για την ιστορία τους οι «κυανόλευκοι»

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων: Νίκη στο «αντίο» του Ράσταβατς, για την ιστορία τους οι «κυανόλευκοι»

Τελευταία αγωνιστική των playouts, με τον Αστέρα να υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τρίπολη.

Ένα ματς γοήτρου θα λέγαμε, καθώς με τα τωρινά δεδομένα ο Απόλλων έχει υποβιβαστεί μαθηματικά και θα αποχαιρετήσει την πρώτη κατηγορία της Super League. Από την άλλη, ο Αστέρας θέλει τη νίκη για να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο φινάλε της σεζόν.

Οι εξελίξεις στο μέτωπο του Αστέρα τρέχουν, καθώς ο Μίλαν Ράσταβατς θα βρεθεί τελευταία φορά στον πάγκο των Αρκάδων, αφού θα αποχωρήσει ύστερα από 2,5 χρόνια στην Τρίπολη. Όλα δείχνουν πως την θέση του θα πάρει ο νυν τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή και θα επιλέξει την τελική 20αδα πριν το παιχνίδι με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Εκτός παραμένουν οι Τιλίκα, Τασουλής και ο Χριστόπουλος ο οποίος υπέστη διάστρεμμα.

Στον αντίποδα, ο Απόλλων Σμύρνης έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά μετά από την ισοπαλία με τη Λαμία (0-0) την περασμένη αγωνιστική. Εκτός για το παιχνίδι θα βρίσκονται πέντε έμπειροι παίκτες: Άλβες, Σίγκνεβιτς, Ρόγκνε, Ντεντάκης και Τσίμπσαχ, ενώ στην αποστολή βρίσκονται τρεις πιτσιρικάδες από την Κ19, οι Δούμας, Μουστάκας και Γιαννάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Κότσαρης, Σόρτσαν, Δούμας, Λισγάρας, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Κραγιόπουλος, Κάστρο, Μουστάκας, Σλίβκα, Μαρτίνες, Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Γιαννάκη, Φατιόν, Εμπακόγκου, Τσιλούλης, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Βαλιέντε, Μουνάφο, Κρέσπι, Σίτο – Σονί, Μπαράλες.

Απόλλων (Μπάμπης Τεννές): Σόρτσαν – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Βιτλής – Φατιόν, Κραγιόπουλος, Κάστρο, Μαρτίνες – Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Διαιτητής ο κ. Κατοίκος, Παγουρτζής, Στάικος οι βοηθοί, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Φωτιάς, AVAR: Λ. Δημητριάδης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*