Home / Stoiximan Super League / Αστέρας-Παναιτωλικός: Στην Τρίπολη ξεκινάνε τα playouts

Αστέρας-Παναιτωλικός: Στην Τρίπολη ξεκινάνε τα playouts

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και μπήκαμε στα playoffs και τα playouts. Ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη στις 17:00, στο ματς που ανοίγει την 1η αγωνιστική των playouts στην Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Ιωνικό στη Νίκαια, σε ένα παιχνίδι όπου ο Αστέρας έπαιζε με 10 παίκτες λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Τερμάτισαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 10η θέση με 25 βαθμούς, μετρώντας συνολικά 4 νίκες, 13 ισοπαλίες και 9 ήττες. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν έχει σωθεί μαθηματικά, ωστόσο μία ή δύο νίκες θα είναι αρκετές για να μην μπλέξει ουσιαστικά.

Ο Άκης Μάντζιος πρέπει να διαχειριστεί τις απουσίες των Αλάγκμπε, Ιγκλέσιας, Μπαρτόλο, Τασουλή και Κρέσπι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αντίθετα ο έμπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον νεαρό Δημήτρη Ανανιάδη από τις ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Ανανιάδης, Μπαράλες, Ζουγλής, Μπάγκους Κάφι, Κωστέας.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη, ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία και ολοκλήρωσε την κανονική του διάρκεια στην 7η θέση με 29 βαθμούς. Στόχος του να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου χρειάζεται τις νίκες από εδώ και πέρα για να παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι το τέλος των αγωνιστικών. Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα μετράει 7 νίκες, 8 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει για διαφορετικούς λόγους στους Γκρατερόλ, Μπακάκη, Λιάβα, Τσιγκάρα, Ξενιτίδη, Νταγκό.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Νοσίρου, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Βοΐλης, Χουάνπι, Κολοβός, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Μαλής, Στάγιτς, Κοντογιάννης.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Μπάλιακας, Διαμαντής

Τέταρτος: Μαλούτας

VAR: Περράκης

AVAR: Κούλα Χασάν

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Μουνάφο, Σανταφέ – Σίτο, Ριέρα, Ζουγλής – Μπαράλες.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Αποστολάκης, Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης – Μλάντεν, Ντίας – Σενγκέλια, Κολοβός, Ντουάρτε – Καρέλης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*