Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας-Παναθηναϊκός: Η κορυφή περνάει από τη… ζόρικη Τρίπολη

Αστέρας-Παναθηναϊκός: Η κορυφή περνάει από τη… ζόρικη Τρίπολη

Με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί η 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League με τον Αστέρα να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην… πάντα ζόρικη Τρίπολη (21:00, Novasports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr).

Οι Αρκάδες ακόμα δεν έχουν παρουσιάσει μια σταθερή εικόνα και έχει να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο. Την προηγούμενη αγωνιστική ενώ άντεχαν στην Κρήτη και έδειχναν πως θα έπαιρναν τον βαθμό, είδαν τον ΟΦΗ να βρίσκει γκολ στο 89’ και να γνωρίζουν την ήττα (1-0). Ο Αστέρας βρίσκεται στην 11η με 18 βαθμούς, ενώ μετράει 3 νίκες, 9 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Ο Χουάν Μουνάφο λόγω τιμωρίας θα μείνει εκτός, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Αντριάν Ριέρα και ο Ματίας Ιγκλέσιας. Τραυματίες παραμένουν οι Τιλίκα, Καπίγια και Βαλιέντε και δεν βρίσκονται επίσης στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Κωστέας.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τον αποκλεισμό για το Κύπελλο Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, ενώ είχε χάσει και στο πρωτάθλημα με 3-0 από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου την περασμένη αγωνιστική. Έπεσε στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από την ΑΕΚ μετά τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» επί του Άρη. Μετράει μέχρι στιγμής 14 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες και θέλει να περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη για να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε τον Μαντσίνι στις επιλογές, με τον νεοαποκτηθέντα Αργεντινό να έχει βάσιμες ελπίδες για να βρεθεί στην ενδεκάδα, ενώ εκτός έμεινε ο Βέρμπιτς ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό. Αντίστοιχα, εκτός είναι και ο Μάγκνουσον ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που είχε. Στην αποστολή είναι ο Σένκεφελντ που εξέτισε την τιμωρία του από την κόκκινη που είχε δεχθεί αλλά και ο Πούγγουρας που προπονήθηκε κανονικά.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Ιγκλέσιας, Μπαρτόλο – Μπερτόγλιο, Σίτο, Κρέσπι – Μπαράλες.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ – Ρουμπέν, Τσέριν – Παλάσιος, Μπερνάρ, Μαντσίνι – Σπόραρ.

Διαιτητής: Τζήλος

Βοηθοί: Δημητριάδης, Παπαδάκης

Τέταρτος: Ζαμπαλάς

VAR: Τζοβάρας, Θ.Μωυσιάδης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*