Home / Ευρώπη / Αρχίζει τις μάχες με Αϊντίν ο Ολυμπιακός

Αρχίζει τις μάχες με Αϊντίν ο Ολυμπιακός

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται στις 19:30 της Τρίτης στο ΣΕΦ τη Νεσίμπε Αϊντίν στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Euro Cup για το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Οι «ερυθρόλευκες» θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Η αντίπαλός μας, η Νεσίμπε, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πολύ δυνατού πρωταθλήματος στην Τουρκία. Αποτελείται από έμπειρες Ευρωπαίες παίκτριες, που ηγούνται στις εθνικές τους ομάδες. Η ομάδα έχει και δύο Αμερικανίδες, την γνωστή του Ολυμπιακού Τζέσικα Τόμας και τη σέντερ, Αλάινα Κόατες.

Η ομάδα παίζει μοντέρνο, σύγχρονο μπάσκετ, χρησιμοποιώντας ποικιλία αμυντικών συστημάτων και οργανωμένο παιχνίδι στην επίθεση. Προετοιμαζόμαστε προσεκτικά, αναλύοντας τα δυνατά σημεία των αντιπάλων μας, αλλά και τις αδυναμίες που θα τις χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας».

Κρίστιν Βιτόλα: «Όσο περισσότερο προχωράμε στη διοργάνωση του Euro Cup, τόσο καλύτερες ομάδες θα αντιμετωπίζουμε. Η Νεσίμπε Αϊντίν είναι μια καλά στελεχωμένη ομάδα, η οποία παίζει καλό μπάσκετ. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε δυνατά για 40’».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*