Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αρέσει ο Αμπντελαουί στον Απόλλωνα!

Αρέσει ο Αμπντελαουί στον Απόλλωνα!

Το ναυάγιο με τον Ζερεμί Ταραβέλ ήρθε σε άσχημο σημείο για τον Απόλλωνα, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το γεγονός όμως πως θα υπάρξει αναβολή τουλάχιστον της πρώτης αγωνιστικής, δίνει στους ανθρώπους της Ελαφράς Ταξιαρχίας τον χρόνο να βρουν στην αγορά άλλον στόπερ. Άλλωστε, στον Απόλλωνα έχουν μείνει με τους Ντομίνγκες, Λισγάρα, Ράιλι, με τον τελευταίο να αποτελεί ερωτηματικό αφού πέρυσι ήταν ο μεγάλος άτυχος της ομάδας μιας και υπέστη ρήξη χιαστών την πρώτη αγωνιστική.

Κάπως έτσι, στον Απόλλωνα ρίχνουν το βάρος στην απόκτηση ενός στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά που θα κάνει τη διαφορά και θα πάρει τη φανέλα του βασικού… σπίτι του! Οι περιπτώσεις που εξετάζονται αρκετές, οι προτάσεις στα γραφεία της ομάδας επίσης, ενώ πλέον επανέρχονται παίκτες στο προσκήνιο που είχαν κοπεί για άλλους λόγους προ εβδομάδων. Ένας από αυτούς σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr είναι ο Αγιούμπ Αμπντελαουί. Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση και ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά, έχοντας στην πλάτη του εμπειρία από το πρωτάθλημα της Αλγερίας αλλά και μια διετία στην ελβετική Σιόν.

Παράλληλα, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αλγερίας, ενώ τα χαρακτηριστικά του αρέσουν πολύ στους κυανολευκους. Αριστεροπόδαρος, καλός στον αέρα και με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά , είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ένα επίσης θετικό στοιχείο που κάνει την περίπτωση του να τσεκάρεται σοβαρά, είναι το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ όπου ακόμη ο Τουτουαρίμα που έχει αποκτηθεί ψάχνεται και δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί τακτικά στο αμυντικό κομμάτι, κουβαλώντας τη νοοτροπία του ολλανδικού πρωταθλήματος όπου και αγωνιζόταν σε όλη του την καριέρα.

Το όνομά του είχε πέσει στο τραπέζι του Απόλλωνα ξανά προ καιρού, άρεσε αρκετά αλλά οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές. Όσο όμως περνάει ο καιρός και μένει ελεύθερος, οι απαιτήσεις του είναι λογικό να πέφτουν, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει έξτρα πίεση στον Απόλλωνα για να βρεθεί ο εκλεκτός για τα στόπερ και μπορεί να μπει το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη!

Παράλληλα, όπως έχετε ενημερωθεί ξανά, οι μεταγραφικές κινήσεις του Απόλλωνα δεν θα σταματήσουν εκεί. Η πιθανότητα απόκτησης φορ παραμένει μεγάλη, αλλά ίσως δεν είναι η μοναδική θέση για έξτρα ενίσχυση. Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου προκύπτουν πάντα ευκαιρίες, αλλά και παίκτες με μικρότερα συμβόλαια από αυτά που ζητούσαν τον Ιούλιο…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*