Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Απόλλων: Φουλ για στόπερ – Το παρασκήνιο με Φαν Λα Πάρα

Απόλλων: Φουλ για στόπερ – Το παρασκήνιο με Φαν Λα Πάρα

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζεται την προετοιμασία του για την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου θα τον βρει να φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό. Οι «κυανόλευκοι» παράλληλα με τις προπονήσεις που κάνουν και το… τελικό μοντάρισμα από τον Γιάννη Πετράκη, τρέχουν και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ένα από αυτά ολοκληρώθηκε προ ωρών, με τον Ρατζίν Φαν Λα Πάρα να υπογράφει και να προσθέτει βάθος και ποιότητα στα εξτρέμ της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα αποτελεί βασική επιλογή στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να… ξεψαχνίζει την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Προτάσεις έχουν γίνει αρκετές, ανάμεσα στα ονόματα και αυτό του Ντάβιντ Σιμόνοβιτς, 26χρονου Πολωνού στόπερ που είναι ελεύθερος και έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Γιαγκελόνια, Κρακόβια, Τερμάλιτσα, Ζλάτε Μόραβτσε, έχοντας γεμάτες σεζόν.

Όσον αφορά τον Φαν Λα Πάρα, τα εργομετρικά τα οποία πέρασε ήταν καλά, αφού ο 30χρονος Ολλανδός εξτρέμ προπονούνταν με ειδικό γυμναστή και είναι σε καλή κατάσταση. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πάρει πολύ χρόνο για να μπει σε φουλ ρυθμούς και να τεθεί στη διάθεση του Πετράκη.

Μάλιστα, ο Φαν Λα Πάρα πριν έρθει στον Απόλλωνα Σμύρνης και ενώ είχε την πρόταση στα χέρια του, πήρε τις κατάλληλες εγγυήσεις από ορισμένους συμπατριώτες του. Ένας εξ αυτών και ο Ντάρεν Μάατσεν, ο οποίος είχε περάσει από την Ελαφρά Ταξιαρχία τη σεζόν 2017-18, αλλά τα καλύτερα λόγια του είπε ο Καμπράλ, ο παίκτης του Ιωνικού με τον οποίο έχουν εξαιρετικές σχέσεις και έπαιξε μεγάλο ρόλο για να έρθει στην Αθήνα. Το εν λόγω deal, μάλιστα, έκλεισε από τον Δημήτρη Κοτταρά, πρώην κίπερ μεταξύ άλλων του Απόλλωνα και νυν ατζέντη, ο οποίος έφερε και τον Ουισντί Σαχλί μεταξύ άλλων στους «κυανόλευκους» σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*