Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Απόλλων: Τέλος ο Βοσνιάδης, μπηχτές από την ΠΑΕ

Απόλλων: Τέλος ο Βοσνιάδης, μπηχτές από την ΠΑΕ

Τελείωσε τον Βοσνιάδη ο Απόλλων Σμύρνης.

Λίγη ώρα μετά την εντός έδρας ήττα από την Ηλιούπολη με 4-2, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» γνωστοποίησε -δίχως καν να αναφέρει το όνομά του- το «διαζύγιο» με τον 62χρονο τεχνικό, μέσω επιθετικής ανακοίνωσης.

«Επειδή χορτάσαμε από δικαιολογίες –τη μια να ενοχλεί τον προπονητή το καράβι ενώ θεωρούσε ότι η ομάδα έπρεπε να πάει στην Κρήτη με αεροπλάνο, την άλλη τον ενοχλούσε η αυθημερόν μετάβαση στην Καλαμάτα-, διακόπτουμε τη συνεργασία μας μαζί του», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση

Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδα μας, δεν την έχουμε ξαναδεί να προηγείται με 2-0 και στη συνέχεια να δέχεται τέσσερα γκολ. Είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στον Απόλλωνα.

Η δικαιολογία του προπονητή μας, ότι δηλαδή οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν κίνητρο, είναι αυτή που μας έχει πλέον πείσει ότι οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές, το μόνο κίνητρο που έχουν είναι πότε και πως θα πληρωθούν.

Επειδή χορτάσαμε από δικαιολογίες –τη μια να ενοχλεί τον προπονητή το καράβι ενώ θεωρούσε ότι η ομάδα έπρεπε να πάει στην Κρήτη με αεροπλάνο, την άλλη τον ενοχλούσε η αυθημερόν μετάβαση στην Καλαμάτα-, διακόπτουμε τη συνεργασία μας μαζί του. Τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ παραμένουν στην ομάδα, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Όλοι αυτοί ξεχνούν ότι αγωνίζονται στη Super League 2, μια ερασιτεχνική κατηγορία, η οποία έχει μόνο έξοδα και παριστάνουν τους επαγγελματίες με χαμηλό κίνητρο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*