Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Απόλλων Σμύρνης: Ισόπαλος με τη Σεπτέμβρι Σόφιας, έρχεται και υπογράφει την Πέμπτη (15/7) ο Κάστρο

Απόλλων Σμύρνης: Ισόπαλος με τη Σεπτέμβρι Σόφιας, έρχεται και υπογράφει την Πέμπτη (15/7) ο Κάστρο

Χωρίς νικητή (2-2) ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στη Σεπτέμβρι Σόφιας την Τετάρτη (14/7) στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Τα τρία από τα τέσσερα γκολ του παιχνιδιού σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος. Με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη στους Ιβάν Κόλεφ (6′) και Μάριο Ιλιέβσκι (16′) και τον Βικίντας Σλίβκα να μειώνει για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με κεφαλιά στο 38′. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Αμπιόλα Ντάουντα στο 58′.

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε την ελληνική ομάδα με τους Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδη, Βιτλή, Ντομίνγκες, Δούμα, Φατιόν, Γιανάκη, Κραγιόπουλο, Κόλα (υπό δοκιμή), Μουστάκα και Τσιλούλη. Εν συνεχεία, αγωνίστηκαν και οι Κότσαρης, Παπαγεωργίου, Παμλίδης, Γκούφας, Ντεντάκης, Τουρουαρίμα, Κυρίτσης, Λισγάρας, Ραΐλι, Ντάουντα, Σλίβκα και Φωκάς (υπό δοκιμή).

Από εκεί και πέρα, την Πέμπτη (15/7) αναμένεται στην Αθήνα ο Φάμπρι Κάστρο, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει στον Απόλλωνα και την Παρασκευή (16/7) να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στη Βουλγαρία.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*