Home / Ποδόσφαιρο / Bundesliga / «Αποχαιρετάει» την Μπάγερν ο Γκέτσε

«Αποχαιρετάει» την Μπάγερν ο Γκέτσε

Οριστική φαίνεται να είναι η απόφαση του Μάριο Γκέτσε να αφήσει τη Μπάγερν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild.

Την απόφασή του να φύγει από τη Μπάγερν και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του στην εθνική Γερμανίας ο Μάριο Γκέτσε. Ο 24χρονος μέσος είχε σκεφτεί αρκετές φορές το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του.

Η επιθυμία του να αγωνίζεται περισσότερο, τον έκανε να σκέφτεται τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με πιθανούς προορισμούς την Ντόρτμουντ ή την Τότεναμ.

Στη Βεστφαλία τον γνωρίζουν καλά και θα ήθελαν την επιστροφή του Γερμανού διεθνή, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Γερμανίας με τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Στην Αγγλία, γράφεται ότι ο Γκέτσε έχει ήδη μιλήσει με ανθρώπους της Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, αφού θέλουν να ενισχύσουν την μεσοεπιθετική τους γραμμή. Η περσινή καλή πορεία και η τρίτη θέση στην Premier League, έχει ανεβάσει τον πήχυ για τους Λονδρέζους, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο για την τελική απόφαση του παίκτη.

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*