Home / Άλλα Σπόρ / Αποκλεισμός στους «32» για τον Γκιώνη

Αποκλεισμός στους «32» για τον Γκιώνη

Στο γύρο των «32» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πινγκ πονγκ της Βαρσοβίας κι απέναντι στον σπουδαίο νεαρό Σουηδό Τρουλς Μέρεγκαρντ, ο Παναγιώτης Γκιώνης έδωσε τρομερή «μάχη», από αυτές στις οποίες μάς έχει συνηθίσει στα μεγάλα διεθνή ραντεβού από τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με το χαμόγελο και την πρόκριση στη 16άδα.

Ηττήθηκε με 4-3 σετ και οριακή διαφορά στο φινάλε για να μείνει στις θέσεις 17-32 του απλού και να κλείσει την ελληνική αγωνιστική παρουσία στην πολωνική πρωτεύουσα. «Γύρισε» την κατάσταση από ένα σημείο, στο οποίο είχε βρεθεί με «την πλάτη στον τοίχο», προηγήθηκε και στο καθοριστικό έβδομο σετ με τρεις πόντους, όμως δέχτηκε την ανατροπή.

Δεν πρόκειται για γκέλα, πάντως, ο Γκιώνης ηττήθηκε από τον εκπρόσωπο της νέας γενιάς και απτόητος μπορεί να συνεχίσει την προετοιμασία του για τον μεγάλο στόχο της χρονιάς, το Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο, που έρχεται τον επόμενο μήνα.

Όλοι περίμεναν κλειστό παιχνίδι στο «Centralny Osrodek Sportu Torwar» και δικαιώθηκαν. Ο Μέρεγκαρντ τα είχε …βάλει με την άμυνα και μία μέρα πριν όταν νίκησε πολύ δύσκολα τον Βανγκ Γιανγκ και ο πρωταθλητής μας γνώριζε τις ικανότητες του Σκανδιναβού κι ας τον συνάντησε πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*