Home / Άλλα Σπόρ / Αποκλεισμοί για Κ. Κωνσταντινόπουλο και Παπαδημητρίου, αρχίζει την προσπάθειά του ο Σγουρόπουλος

Αποκλεισμοί για Κ. Κωνσταντινόπουλο και Παπαδημητρίου, αρχίζει την προσπάθειά του ο Σγουρόπουλος

Στην τρίτη μέρα του βουλγαρικού Οπεν πινγκ πονγκ στο Παναγκιουρίστε της Βουλγαρίας, ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος έπαιξε στα ίσια τον Κινέζο Λιου Γέμπο στον τελευταίο προκριματικό γύρο, έμεινε τελικά έξω από το κυρίως ταμπλό του απλού ανδρών με ήττα 3-0 σετ, ωστόσο στάθηκε πολύ καλά κι έχασε δύο από τα σετ στην παράταση.

Την προσπάθειά του στο ίδιο αγώνισμα αρχίζει τώρα ο Γιάννης Σγουρόπουλος, που ήταν απευθείας στο ταμπλό των «64». Την Παρασκευή, αντιμετωπίζει τον Γάλλο Λιλιάν Μπαρντέ.

Επίσης, στην τρίτη μέρα των αγώνων νέων στο Ότοτσεκ της Σλοβενίας, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου ήταν στα νοκ άουτ της κατηγορίας Under 19. Πάλεψε απέναντι στο πρώτο φαβορί του ταμπλό, την Ουαλή Άννα Χάρσεϊ και στο τελικό 3-0 σετ έχασε, επίσης, δύο σετ στην παράταση. Πλασαρίστηκε τελικά στις θέσεις 17-32.

Στο απλό ανδρών του βουλγαρικού Feeder, ο Κωνσταντινόπουλος είχε προχωρήσει με δύο νίκες και είχε δείξει ότι μπορεί να φέρει σε πέρας την πολύ δύσκολη προκριματική διαδικασία. Αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση με τον 21χρονο Κινέζο Λιου Γέμπο από τη διαχρονικά κυρίαρχη δύναμη του αθλήματος, καθώς ήταν απόλυτα ανταγωνιστικός. Αν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες στο πρώτο σετ ίσως έδινε άλλη μορφή στο ματς, πάντως είχε καλό ρυθμό και ποιοτικό παιχνίδι.

Του στοίχισε το ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τόσο καλά το σερβίς (του επίσης αριστερόχειρα αντιπάλου του), ώστε να μη δέχεται δυνατές επιθέσεις (12-14, 6-11, 12-14).

Πλέον, ήρθε η ώρα του Σγουρόπουλου να διεκδικήσει κάτι ουσιαστικό στο απλό ανδρών του τουρνουά. Με την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Κώστα Βατσακλή, επιδιώκει υψηλό πλασάρισμα σαν συνέχεια της αξιόλογης πορείας του στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στους «64», συναντά τον δυνατό αριστερόχειρα Μπαρντέ, με τον οποίο έχει δώσει αναμετρήσεις και στις νεαρές ηλικίες.

Ο αγώνας αρχίζει στις 13:05. Αν περάσει στους «32» θα βρει μπροστά του είτε τον Βέλγο Λόρεν Ντεβός, είτε τον Γάλλο Καν Ακουζού.

Στο WTT Youth Contender της Σλοβενίας ολοκληρώθηκε το πρωί η ελληνική παρουσία. Στις αθλήτριες ως 19 ετών η Μαλαματένια Παπαδημητρίου είχε προκριθεί στα «νοκ άουτ» από τη δεύτερη θέση ομίλου και την Πέμπτη αντιμετώπισε το πρώτο φαβορί του ταμπλό, την Ουαλή Άννα Χάρσεϊ. Κάμφθηκε με 3-0 σετ, όχι εύκολα, όμως, όπως μπορεί να δείχνει το σκορ.

Ήταν δυνατή από την αρχή ως το τέλος και μπορούσε να γίνει ακόμα πιο πιεστική, μάλιστα έχασε στην παράταση το πρώτο κα το δεύτερο σετ (10-12, 11-13, 7-11). Η Χάρσεϊ έβαζε πολλές μπάλες και ήταν ψύχραιμη και στα πιο δύσκολα σημεία.

Η Παπαδημητρίου, που θα μεταβεί τώρα στην Αυστρία για να κάνει το σαββατοκύριακο στο τοπικό πρωτάθλημα το ντεμπούτο της με τη Λιντς Φρόσμπεργκ, πλασαρίστηκε στις θέσεις 17-32.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*