Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αποκαλυπτικός Τούντορ, μίλησε για όσα έζησε στον ΠΑΟΚ

Αποκαλυπτικός Τούντορ, μίλησε για όσα έζησε στον ΠΑΟΚ

Μιλώντας σε κροατικά Μέσα

Aθήνα
Ο Ίγκορ Τούντορ αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ποτέ δεν μίλησε για όσα έγιναν από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ελληνικής ομάδας. Ετσι σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr μπορούμε να καταλάβουμε τα συναισθηματά του και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το διαζύγιό του με τον ΠΑΟΚ: «Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα. Υπάρχει μια αίσθηση θλίψης, θυμού, νοσταλγίας αλλά και υπερηφάνειας. Ακόμη κι αν ακούγεται περίεργο, υπάρχει και αίσθηση ανακούφισης».

Για τον λόγο που έφυγε: «Δυστυχώς όλα τα καλά που έκανα τους τελευταίους 9 μήνες, δεν θεωρήθηκαν αρκετά από τον ΠΑΟΚ. Θεωρούσαν ότι μια ήττα έφερνε το τέλος του κόσμου και πίστευαν ότι το να κερδίσει η ομάδα κάποιο τρόπαιο είναι κάτι λογικό».

Για τις απαιτήσεις: «Με όλο τον σεβασμό που έχω στον ΠΑΟΚ, το να κοιτάς την νίκη και την επιτυχία είναι λογικό. Κοιτάζοντας τα τελευταία χρόνια, μπορούμε να δούμε πως δεν είναι κάτι συνηθισμένο για τον σύλλογο ένας τίτλος ωστόσο για κάποιο λόγο απαιτείται η νίκη. Οι οπαδοί περιμένουν ότι με τον νέο επενδυτή θα βελτιωθούν τα αποτελέσματα και η ομάδα θα κερδίσει τρόπαια. Αυτό πάντως δεν συνέβη τα τελευταία τέσσερα χρόνια και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι δυσαρεστημένοι και θέλουν καλύτερα αποτελέσματα. Κάτι που είναι απολύτως θεμιτό και κατανοητό».

Για το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ: «Μπορεί να έχεις λεφτά, μια καλή οικονομική πολιτική και ένα δυνατό εμπορικό τμήμα αλλά αν δεν έχεις αθλητική φιλοσοφία και ξεκάθαρο μακροπρόθεσμο σχέδιο, ικανούς και τίμιους ανθρώπους να δουλέψουν πάνω σε αυτό, δεν μπορεί να συμβεί τίποτα. Κοιτάξτε πόσες αλλαγές προπονητών έγιναν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πόσοι πολλοί πρόεδροι και διοικούντες υπήρξαν. Αυτή την σεζόν υπήρχαν δύο πρόεδροι. Είχαμε συναντήσεις όπου κανείς δεν ήξερε ποιος αποφασίζει τι και ο διευθυντής με τον προπονητή δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποιους παίκτες θα φέρουν στην ομάδα. Αυτά είναι γελοία πράγματα να συμβαίνουν σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης άκουγε πολλούς ανθρώπους οι οποίοι με ελάχιστες εξαιρέσεις ήταν πολύ λίγο σχετικοί με τον ποδόσφαιρο. Ο Σαββίδης ζήτησε να αντικαταστήσω τον Ιβάν Λέκο με τον Βλάνταν Ιβιτς και εγώ αρνήθηκα».

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*