Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / Ανυπόμονος για το ντέρμπι δήλωσε ο Στραματσόνι

Ανυπόμονος για το ντέρμπι δήλωσε ο Στραματσόνι

Aθήνα
O Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε ιδιαίτερα ανυπόμονος για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μιλώντας στη media day του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός προπονητής έσπευσε βέβαια να τονίσει ότι δεν έχει να πει και πολλά διαφορετικά πράγματα από την προ ημερών παρουσίαση του, ωστόσο υποστήριξε ότι είδε παίκτες με διάθεση να μάθουν τις ιδέες του. Ο αρχηγός των «πρασίνων» Κάρλος Ζέκα, τόνισε ότι η νίκη είναι απαραίτητη για να μειωθεί η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

«Καλημέρα! Μαθαίνω ελληνικά! Χρειάζομαι χρόνο, όχι μόνο για την ομάδα. Μετά από πέντε ημέρες προπόνησης, δεν μπορώ να πω πολλά διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη μου παρουσίαση» είπε ο Αντρέα Στραματσόνι και συνέχισε: «Αυτές τις μέρες βρήκα τους παίκτες με μεγάλη διάθεση να μάθουν τις ιδέες μου και αυτό είναι σημαντικό. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι. Είναι ένα σημαντικό ντέρμπι όπως το Ίντερ – Μίλαν που έχω προπονήσει, αλλά μπορώ να φανταστώ τι θα συμβεί το Σάββατο στη Λεωφόρο. Δεν μπορώ να περιμένω. Από τους ανθρώπους γύρω μου αντιλαμβάνομαι το πάθος και τι σημαίνει αυτό το ματς για τη χώρα και όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο. Δεν θα είναι ένα ματς όπως τα άλλα. Αυτό είναι λογικό. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτό το ματς. Σε αυτές τις λίγες λέξεις, συμπυκνώνεται η φιλοσοφία μου για αυτό το παιχνίδι».

Ζέκα: Επιθυμούμε διακαώς τη νίκη

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, τόνισε πως «είναι ένα σημαντικό ματς που μας επιτρέπει να μειώσουμε τη διαφορά. Επιθυμούμε διακαώς τη νίκη. Ο σκοπός είναι να νικάμε όλα τα ματς, πόσο μάλλον σε αυτό. Μία νίκη εδώ θα μας βοηθήσει να μειώσουμε τη διαφορά».

Για τον νέο προπονητή είπε: «μπορεί να επηρεάσει με τις ιδέες του. Ο αγώνας θα αρχίσει με τους παίκτες, εμείς είμαστε στο τερέν εμείς αγωνιζόμαστε και πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ο προπονητής θα μας επηρεάσει με τις νέες ιδέες του».

Και κατέληξε: «Θα ήθελα να καλέσω τους φιλάθλους να μας υποστηρίξουν, να είναι δίπλα από την αρχή ως το τέλος. Ότι συμβαίνει στις κερκίδες, επηρεάζει και το γήπεδο. Θέλω να έρθω, να μας συμπαρασταθούν και να χαρούν το παιχνίδι».

Παράλληλα μίλησαν και άλλοι παίκτες του ΠΑΟ:

Τάσος Λαγός: «Δεν είναι η τελευταία ευκαιρία, υπάρχουν και άλλα παιχνίδια, αλλά αυτό το ματς είναι μία καλή ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά. Η διακοπή μας βοήθησε, δουλέψαμε με τον νέο προπονητή, δουλέψαμε σε όσα θέλει να μας βάλει, να δει. Όλοι προσπαθούμε να αφομοιώσουμε ότι ζητάει ο κόουτς».

Σάντσεθ: «Θα έλεγα ότι δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Είμαι άλλος ένας παίκτης της ομάδας και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Οι επιτυχίες είναι συνολικές. Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω ούτε τι θα κάνουμε, ούτε το δυνατό σημείο του αντιπάλου. Παίζουμε έναν αγώνα εντός έδρας, με τους φιλάθλους δίπλα μας, ο σκοπός μας είναι να νικήσουμε και δεν χρειάζομαι να μου πει κάποιος πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας που θα γίνει μεθαύριο».

Στάθης Ταυλαρίδης: «Πρέπει να είμαστε περισσότεροι συγκεντρωμένοι και πιο κίλερ στις ευκαιρίες. Εάν σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας, θα πάρουμε και το παιχνίδι. Σε αυτά τα ντέρμπι είναι όλα ανοιχτά. Έχουμε προβάδισμα λόγω της έδρας, αλλά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από την προηγούμενη σεζόν. Είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και πάει καλά στην Ευρώπη. Νομίζω πως εάν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να νικήσουμε».

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*