Home / Ποδόσφαιρο / Bundesliga / Αντσελότι: “Μεταγραφές… τέλος!”

Αντσελότι: “Μεταγραφές… τέλος!”

Ο Κάρλο Αντσελότι σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι μεταγραφές της Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώθηκαν, πριν καλά καλά μπει ο Ιούνιος!

Στις 10 Μαΐου ο Ρενάτο Σάντσες έβαζε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπάγερν Μονάχου, όντας το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των Βαυαρών για τη σεζόν 2016-17.

Μετά από μισή ώρα, ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη, προκαλώντας παροξυσμό στους φίλους της ομάδας και αίσθηση στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον Ματς Χούμελς, που άφησε την Ντόρτμουντ για τα μάτια της Μπάγερν Μονάχου.

Πριν λοιπόν ξεκινήσει καν επίσημα η θερινή μεταγραφική περίοδος, οι Βαυαροί είχαν ήδη προχωρήσει σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες και ήταν φυσιολογικό να υπάρχει ο ανάλογος ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου.

Τι έγινε όμως μόλις ξεκίνησε και επίσημα η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού; Αυτό:

“Έχουμε πραγματοποιήσει δύο μεταγραφές πολύ γρήγορα και η παρουσία μας στην αγορά… ολοκληρώθηκε”! Οι δηλώσεις έγιναν στο BBC και ανήκουν στον Κάρλο Αντσελότι.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ιταλό τεχνικό, που αντικατέστησε τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, οι κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι ολοκληρώθηκαν, πριν μπει καλά καλά ο Ιούνιος!

Ο Αντσελότι ρωτήθηκε αν υπάρχει τουλάχιστον κάποια πιθανότητα για ενισχύσεις αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο ο προπονητής της Μπάγερν επέμεινε: “Τις έχουμε κάνει ήδη”.

Εφόσον ο Ιταλός δεν αλλάξει άποψη ή δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε οι φίλοι της Βαυαρικής ομάδας δεν έχουν τίποτα άλλο να περιμένουν στον μεταγραφικό ορίζοντα, παρά μόνο την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν ώστε να δουν σε δράση τους Ρενάτο Σάντσες και Ματς Χούμελς.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*