Home / Μπάσκετ / NBA / Αντετοκούνμπο για την τρικλοποδιά: «Είμαι από την Αφρική, αν με προκαλέσεις θα αντιδράσω»

Αντετοκούνμπο για την τρικλοποδιά: «Είμαι από την Αφρική, αν με προκαλέσεις θα αντιδράσω»

Το χτύπημα που δέχτηκε από τον Ουάσινγκτον στη νίκη των Μπακς επί των Χόρνετς σχολίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως αν κάποιος κινηθεί εναντίον του, δεν μπορεί να μην ανταποδώσει.

«Ένιωσα ότι το έκανε επίτηδες. Δεν έχω δει το βίντεο, πώς φαίνεται; Το πόδι του ήρθε με δύναμη. Νευρίασα γιατί ήταν επικίνδυνο, στο τέλος όμως παίζει σκληρά και το σέβομαι αυτό, αλλά είμαι Αφρικανός, θα αντιδράσω ειδικά αν νιώσω ότι το κάνεις επίτηδες».

Για την προσπάθεια της ομάδας του και την επιστροφή στις νίκες, είπε: «Προσωπικά θέλω να κερδίζω, είμαι νικητής, παίζω για να κερδίζω, αλλά όσο βλέπω ότι η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση πνευματικά, χτίζει καλές συνήθειες και αμύνεται, παίζει καλά ο ένας για τον άλλον, είμαι χαρούμενος. Όσο τους βλέπω όλους να είναι σε καλό… μέρος και παίζουν καλά, εκτελούν το σχέδιο καλά, παίρνουν ριμπάουντ, μπορεί να κάνουμε όλα αυτά καλά και να χάσουμε το παιχνίδι, αλλά όσο είμαστε σε καλό σημείο πνευματικά, θα είναι δύσκολο να μας κερδίσουν».

Όσο για τη μάχη του τίτλου, είπε: «Με νοιάζει να κοιτάζω στα πρόσωπα των συμπαικτών μου, στα μάτια τους και να βλέπω την φωτιά, θα ξέρω ότι είμαστε σε καλό σημείο. Δεν μου λέει τίποτα η βαθμολογία, πέρυσι ήμασταν πρώτοι με διαφορά και το Μαϊάμι ήταν έκτο και πήγαν στους Τελικούς. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάει αυτό. Όσο έχουμε καλή διάθεση θα είμαστε σε πολύ καλό σημείο»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*